Tribuna/Футбол/Блоги/Lega Calcio/Найгучніші трансфери Серії А цього тижня

Найгучніші трансфери Серії А цього тижня

Це зимове трансферне вікно вже подарувало фанатам кальчо багато цікавих новин. Зокрема: це перехід в Рому Найнголлана та в Мілан Хонди. Цього ж тижня на передову вийшла Фіорентина, підписавши Матрі та Андерсона; а також нарешті вирішилась сага про Паоло Де Чельє.

Блог — Lega Calcio
Автор — Lviv1256
18 января 2014, 21:01
3

Паоло Де Чельє: Ювентус > Дженоа [оренда]

Не склалась кар'єра Паоло в Турині: із завжди перспективного він перетворився на вічно запасного. Показавши доволі непогану гру за Сієну в сезоні 2007-2008, Де Чельє повертався до столиці П'ємонту із надією на світле майбутнє. Проте він не зумів вразити ні Чіро Феррару, ні Альберто Дзаккероні (який, до речі, давав можливість Паоло проявити себе). В першому сезоні Конте Де Чельє ще більш-менш бігав по своїй лівій бровці (та й альтернативи йому не було, хіба що Марсело Естегарібя), а в другому остаточно втратив довіру тренера (достатньо згадати тільки провальний матч Паоло проти Болоньї 31 жовтня 2012 року).

Тепер Паоло буде шукати щастя в генуезькій команді. Питання лівої бровки цієї зими для Дженоа актуальне: Антонеллі вже довго сватають в Наполі (хоч за останньою інформацією Бенітез ветував цей трансфер), та й, принципі, потрібно Гасперіні мати на цю позицію якісь альбтернативні варіанти. А може Де Чельє зможе пробитись в основу?

На мою думку, дане рішення Паоло є правильним. В Ювентусі він вже став дворазовим чемпіоном Італії (та й Серію Б вигравав 7 років тому). Де Чельє вже застарий для перспективного гравця, а в Дженоа він матиме набагато більше шансів проявити себе, ніж у складі бянконеррі.

Алессандро Матрі: Мілан > Фіорентина [оренда]

Важко сказати чим керувалось керівництво Мілану, коли купляло в Ювентуса Матрі за 11 мільйонів євро. Якщо в Ювентусі форвард не відзначався високою продуктивністю (а це зважаючи на неймовірний півзахист Старої Синьйори), то в Мілані, мотор якого барахлить вже 2-ий сезон поспіль, Алессандро був фактично приречений на невдачу. Виходячи на поле пліч-о-пліч з Балотеллі, Матрі не міг грати на своїй улюбленій позиції центр-форварда і був змушений відтягуватись на фланг (в Ювентусі ж все було навпаки).

Невідомо як би склалась доля Алессандро, якби не злий рок форвардів Фіорентини: ні Россі, ні Гомес зараз не зможуть помогти фіалкам, а Яковенко, як виявилось, так і не зумів адаптуватись до гри флорентійської команди. Тепер доля Фіорентини багато в чому залежить від самого Матрі, адже тепер, по ідеї, він основний форвард фіолетових, а зважаючи на добре укомплектований центр поля фіалок, італійський аттаканте має всі шанси стати героєм Стадіо Артеміо Франко.

Андерсон: МЮ > Фіорентина [оренда]

Ще одне підсилення флорентійського клубу і, на мою думку, доволі хороше. Цей бразилець може підсилити гру будь-якої команди, а його невдачі (якщо так можна сказати) в Юнайтеді скоріш за все можна пояснити травмами. Під керівництвом Монтелли Андерсон має всі шанси поруч із Борхою Валерою зіграти ключову роль в центрі півзахисту фіалок. Важливим є також те, що в Пісарро завершується цього літа контракт, тому оренда (а в майбутньому і повноцінна покупка – 6,5 млн) Андерсона є логічними й послідовними діями Фіорентини.

© Василь Федевич

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Граф Антоніо Конте
16 июля 2014, 17:22
2
Grazie, Antonio!
16 июля 2014, 00:13
1
Все посты