Tribuna/Футбол/Блоги/Все про футбол/Створюють «потрібну» атмосферу

Створюють «потрібну» атмосферу

Напередодні Євро – 2016 точиться багато розмов щодо офіційної заявки нашої збірної. Вже багато осіб, що причетні до українського футболу встигли висловитись з цього приводу. Звісно, думки розділились. Адже як в експерта так і у вболівальника були свої фаворити. Перечитуючи із соціальних мереж та вітчизняних ЗМІ різні коментарі та інтерв’ю, склалось таке враження, що для збірної України вже все втрачено. Ось такі приклади хочу вам продемонструвати : - Вадим Скічко, журналіст телеканалу «2+2». Як на мене, це не привід не вболівати за Україну. Не обов’язково бути фан...

1 июня 2016, 22:15

Напередодні Євро – 2016 точиться багато розмов щодо офіційної заявки нашої збірної. Вже багато осіб, що причетні до українського футболу встигли висловитись з цього приводу. Звісно, думки розділились. Адже як в експерта так і у вболівальника були свої фаворити. Перечитуючи із соціальних мереж та вітчизняних ЗМІ різні коментарі та інтерв’ю, склалось таке враження, що для збірної України вже все втрачено. Ось такі приклади хочу вам продемонструвати : 

Вадим Скічко, журналіст телеканалу «2+2».Як на мене, це не привід не вболівати за Україну. Не обов’язково бути фаном будь – кого із цих виконавців (на фото), але кожен з них вже продемонстрував свою майстерність у збірній. Всі вони зробили внесок в ту чи іншу перемогу. О. Зінченко та Є. Селезньов – футболісти, які грали в російському чемпіонаті. Так, це не робить їм честі, надіюсь усі розуміють чому. Але саме гол Селезньова вивів «Дніпро» у фіналі Ліги Європи. Хоча й подальший перехід в «Кубань» був, як мінімум – незрозумілим. Проте, на Євро – 2016 він їде як гравець «Шахтаря». Зінченко : невже цьому молодому даруванню краще було б сидіти в запасі донецького клубу, аніж грати в основі тієї чи іншої команди? Саме в «Уфі» він себе добре зарекомендував – за що на нього й звернули увагу в Україні. А щодо Тимощука … то це вибір тренера.

Слова Віктора Леоненка, експерта ТК «Футбол». Якісь не надто конструктивні слова. Але у цьому весь В. Леоненко.

Хоча слід виділити Л. Буряка та А. Кравця, які досить об’єктивно відреагували на ситуацію, що склалася.

Підсумовуючи, хочу лише сказати, що це рішення вже прийняте. І з ним потрібно змиритись, бо нічого вже не зміниться. Варто розуміти, що футболісти теж люди, і вони читають новини. Отож, не потрібно створювати поганий настрій збірникам.

Хочеться побажати нашим спортсменам лише успіху, приємних емоцій (приміром як у А.Федецького), і побільше голів у Франції!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов