Tribuna/Футбол/Блоги/Кліпартний м'яч/Як могла би виглядати третя форма національної команди України

Як могла би виглядати третя форма національної команди України

Невже може бути щось краще за нову білу форму?

Автор — Mykola Tk
13 сентября 2019, 20:53
21
Як могла би виглядати третя форма національної команди України

Перший матч національної команди у білій формі багато людей чекало із нетерпінням. Він відбувся - більшість задоволена третім комплектом, та ледь не обіцяють його купити собі. Я не належу до цього числа і зараз спробую пояснити чому.

Нудний дизайн

Я думаю, що у 2019 році мати усі три комплекти пошиті з одного шаблону тільки різних кольорів - це моветон. Якщо вже експериментуємо з кольором - то можна ж і шаблон взяти інший? І з дизайном ризикнути. 

Бензиновий запах

Якось так збіглося, що уся нова колекція націоналки(а це крім трьох комплектів ігрової форми ще й два комплекти тренувального одягу) окрім двох основних ігрових футболок виконана у гаммі корпоративних кольорів одного із спонсорів УАФ мережі АЗС ТНК GLUSCO, що пов'язують із прізвищем особи, яку не прийнято називати у пристойних колах. Просто гляньте самі на кольори із лого(наві, білий та золотий) та тренувальну форму збірної:

Вірите у такі збіги?

Наявність справжньої альтернативи

Багато збірних експериментують із третіми чи навіть виїзними комплектами форми. Із того, що відразу приходить в голову - це постійні пошуки від голландців(чорна, фіолетова, блакитна, біла) та німецьке перебирання класики(чорна [2], зелена [2], червона). Як бачимо, не обов'язковим для таких експериментів є навіть використання кольорів національного прапора.

Особисто мені форми чорного кольору подобаються майже завжди. Вони чомусь здаються і класичними і стильними водночас. Тому пропоную поглянути як могла би виглядати третя форма національної команди у чорному кольорі.  

А що ви думаєте з цього приводу? Чи потрібна нашій команді взагалі третя форма?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты