Tribuna/Футбол/Блоги/Кліпартний м'яч/Що відбувається із Адідас?

Що відбувається із Адідас?

Німецька компанія втрачає позиції?

Автор — Mykola Tk
23 января 2018, 14:16
16
Що відбувається із Адідас?

М'ячі

Адідас з нового сезону втрачає контракти на Бундеслігу, Лігу 1 та Лігу Європи. М'ячі від адідас будемо бачити у найелітніших турнірах: Лізі Чемпіонів, Суперкубку УЕФА, на Чемпіонаті Європи та Світу. А також у МЛС та японській Джей-Лізі, що вказує вектор руху. 

Зимовий спорт

Зі слів президента Федерації Біатлону України, Адідас йде із зимових видів спорту після цього сезону. Очевидно, що про заробіток у зимових видах думати зась, і це було меценатство чистої води, яке вирішено закінчити. А ще зимові види спорту не досить популярні де? Правильно, скрізь, за межами Європи. Українська збірна одягнеться у китайської Peak, що є партнером нашого НОКу.

Форми

Баєр, Вольфсбург, Челсі, Сток Сіті, Свонсі - команди із ТОП-5 ліг, які перестали співрацювати із Адідас нещодавно. Уже цього літа до них точно додадуться Мілан з Марселем(які працювали із німцями ой як довго). А також Динамо Київ та ЦСКА з Москви. Слід чекати ще і ще.

Також Адідас зупиняє співпрацю із УЄФА по програмі UEFA Kit Assistance Scheme. Щодо поставки форм малим збірним. З цього року форми по цій програмі для збірних Андорри, Вірменії, Білорусі, Кіпру, Фарер, Ліхтенштейну, Люксембургу та Сан Марино шитиме італійський Макрон.

Американський ринок

Так, адідас втратив право одягати НБА з цього сезону. Але ж восени вся НХЛ уперше одягнула Адідас, за новим контрактом. Також продовжено контракт із МЛС до 2024 року. Згідно якого МЛС отримуватиме рекордні $117 млн. (НБА отримує від Найкі $125 млн. в рік, а НХЛ від того ж Адідасу $70 млн.)

Тож можна констатувати, що німці переорієнтовуються на американський ринок. Хто ж тепер стане технічним спонсором пацанчиків із твого району? Це питання залишається відкритим.

Другие посты блога

Все посты