Tribuna/Футбол/Блоги/Все про футбол в Україні/Збірна 8-го туру чемпіонату України

Збірна 8-го туру чемпіонату України

Чорноморець не пропустив, Верес забивав, Шахтар знову перемагав пропустивши першим, гравці які були найкориснішими в 8 турі УПЛ.

Автор — Ярик
11 сентября 2017, 14:14
1
Збірна 8-го туру чемпіонату України

 

Доброго дня усім читачам Tribuna.ua сьогодні до вашої уваги я хочу представити найкращих гравців туру, які на мій погляд були найкориснішими у 8 турі УПЛ. Ну що ж поїхали!

Олександр Гутор (Чорноморець). В дебютному своєму матчі за "Чорноморець" білоруський голкіпер не пропустив. Не сказати що "Зірка" завдала йому багато роботи, але моменти були і голкіпер зіграв впевнено, тим паче в першій своїй грі за нову команду. 

Віддати повинне: Юрій Паньків. Попри те що Юрій пропустив три мячі від киян, відмітити ми все ж таки його повинні, тому що якби не він, "Динамо" забило б повну сітку м'ячів у ворота Кіровоградського клубу, та й винни в пропущених голах у Паньківа немає. 

Василь Кобін (НК Верес) Найкраща гра Василя за Рівненський клуб, спочатку він розіграв кутовий який приніс 1 гол у ворота "Карпат", потім віддав гольову на Степанюка який зробив рахунок розгромним, потім і сам реалізував одинацятиметровий удар. 

Євген Хачеріді (Динамо) Один з найкращих матчів Хачеріді провів проти "Олександрії", грав дуже впевненно і надійно, сміливо біг вперед, та не залишав шансів нападникам гостей, та ще й забив переможний м'яч. По-моєму цей хлопець повинен бути новим капітаном "Динамо"!  

Сергій Яворський (Маріуполь) Кращий гравець матчу Сталь-Маріуполь, дуже надійний як завжди, "підчищав" все що тільки можна було, активно переходив з оборони до атаки немов забував що він центральний захисник. 

Ісмаїлі (Шахтар) Стабільно бразилець проводить дуже хороший матч за "Шахтар", постійно активний в атаці, "взривний" лізвий захисник, безсумнівів кращий в Україні на цій позиції, вивів "доненчан" вперед за допомогою Опанасенка, а потім запустив вперед "ракету" під назвою Тайсон що привело крапки в протистояні. 

Віктор Циганков (Динамо) УПЛ вже нагородила Віктора кращим гравцем 8-го туру чемпіонату України з футболу. Цілком справедливо, Циганков був найактивнішим гравцем матчу проти "Олександрії", багато моментів створював для своїх партнерів, сміливо обігрував, та додав темпу атаці столичного клубу, активність молодого півзахисника збірної України, привела до останього голу у ворота кіровоградців. 

Валерій Федорчук та Роман Карасюк (НК Верес) Багато писати тут не буду, того ж і так все зрозуміло, КОРОЛІ центру поля в матчі проти "Карпат" 

Артем Гордієнко (Зоря) Кращий гравець Луганської "Зорі" в матчі проти чемпіона. Найбільше проблем захисту "гірників" створив саме він, завжди був активний, відкривався та вривася в зони суперника, і не зрозуміло то чого б привело забий Іурі після пасу того ж таки Гордієнка. 

Михайло Сергійчук (НК Верес) Возив захист "Карпат" як сам тільки і хотів, заслуговує на кращого нападника туру так точно, "дубль" у ворота "левів" 

Дюємерсі Мбокані (Динамо) Один з найактивніших гравців "Динамо" в останньому матчі, вигравав боротьбу, багато пропунавав себе, забив м'яч, та навіть демонстрував непоганий "дриблінг", все це в активі конголезійського форварду "Динамо". 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Украинский Шахтер
13 июня 2017, 21:44
10
Все посты