Tribuna/Футбол/Блоги/Все про український футбол/Inside-time | Маруан Міубі - потенційний новачок ФК «Львів»

Inside-time | Маруан Міубі - потенційний новачок ФК «Львів»

За інформацією телеграм-каналу «Бий-біжи» ФК «Львів» чекає на перегляді вихованця «Монако» та екс-гравця «Німа» Маруана Міубі.Громадянство: Туніс/ФранціяВік: 21 рікРобоча нога: ліваПозиція: центральний захисникЦіна на Transfermarkt: 250 тис €Вихованець французького «Монако», з яким виступав у Юнацькій Лізі чемпіонів 16/17. У тому розіграші відіграв 2 матчі проти «Тоттенгема» та «Баєра». Більшість матчів провів у туніському «Стад Тунізьєн», результативними діями не відзначився. Останнім клубом Маруана був «Обань» із четвертого дивізіону Чемпіонату Франції. Швидкісний...

28 августа 2020, 10:03
4
Inside-time | Маруан Міубі - потенційний новачок ФК «Львів»

За інформацією телеграм-каналу «Бий-біжи» ФК «Львів» чекає на перегляді вихованця «Монако» та екс-гравця «Німа» Маруана Міубі.

Громадянство: Туніс/Франція

Вік: 21 рік

Робоча нога: ліва

Позиція: центральний захисник

Ціна на Transfermarkt: 250 тис €

Вихованець французького «Монако», з яким виступав у Юнацькій Лізі чемпіонів 16/17. У тому розіграші відіграв 2 матчі проти «Тоттенгема» та «Баєра». Більшість матчів провів у туніському «Стад Тунізьєн», результативними діями не відзначився. Останнім клубом Маруана був "Обань" із четвертого дивізіону Чемпіонату Франції.

UPD: інсайд підтвердився, трансфер відбувся.