Tribuna/Футбол/Блоги/Все про український футбол/Inside-time | Ідріса Самбу на перегляді у «Ворсклі»

Inside-time | Ідріса Самбу на перегляді у «Ворсклі»

11 августа 2020, 12:59
4
Inside-time | Ідріса Самбу на перегляді у «Ворсклі»

За інформацією телеграм-каналу «Бий-біжи» на базу полтавської «Ворскли» прибув на перегляд португалець Самбу.

Громадянство: Португалія/Гвінея-Бісау

Вік: 22 роки

Робоча нога: права

Позиція: правий вінгер (лівий вінгер, форвард)

Ціна на Transfermarkt: 250 тис €

Вихованець португальського Порту. Самбу грав у молодіжній збірній Португалії до 18 років. Взимку 2017 року Гравець приїхав в «Спартак» на перегляд, після якого і підписав контракт з клубом. Однак він так і не став гравцем основи через поганий відсоток ккд. Його відправили в оренду в Мускрон, де провів кілька матчів і відзначився всього одним забитим голом.

Головна перевага Ідрісу - його фізичні дані. На тлі однолітків він виділяється статурою і довжиною ніг. Завдяки приголомшливій швидкості він з легкістю уникає захисників, бере гру на себе і загострює з флангу. Найчастіше Самбу виходить на позиції правого або лівого вінгера, але може виконати і роль наконечника - настирливість і ті ж антропометричні дані допомагають йому боротися з опікунами.

Незважаючи на довгі ноги, Самбу легко поводиться із м'ячем - може в одну мить прибрати його під себе або розгойдати суперника серією фінтів. Більш того, довгі ноги допомагають йому особливо не переживати про те, що він втратить м'яч під час ривків по флангах. Навіть якщо він відпустить снаряд далеко, то наздожене його і в останній момент проштовхне повз захисника.

Але по відео-підбіркам можна зробити висновок, що в останній фазі атаки він упевнений в собі - багато свої м'ячі він забивав після того, як укладав воротаря на газон хибним замахом. Однак про конкретні сильних і слабких сторонах Ідріса говорити поки рано - рівень його гри поки можна оцінити лише через призму юнацьких і молодіжних команд.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов