Tribuna/Футбол/Блоги/Дневник украинского болельщика/«ДУБ» – центр УПЛ-знавства в сезоні 2021/22!

«ДУБ» – центр УПЛ-знавства в сезоні 2021/22!

Спілкуємося, інформуємо, аналізуємо та навіть граємо у фентезі!

Автор — Яся Лє
22 июля 2021, 11:27
9
«ДУБ» – центр УПЛ-знавства в сезоні 2021/22!

Вже завтра стартує УПЛ – чудовий привід для того, щоб зробити пост та анонсувати наш робочий план на наступний сезон.

По-перше, ми плануємо випускати по 2 великих пости на тиждень. Перший – у понеділок або вівторок на платформі трибуни українською. В ньому буде розбір одного з матчів УПЛ, що пройшов на вихідних. Формат огляду цілого туру вам до душі минулого сезону не прийшовся – спробуємо підступитися до рубрики з іншого боку. Що буде? Або тактичний огляд (ось крутий приклад), або класичний розбір польотів.

Другий пост –  у четвер/п'ятницю. Платформа буде змінюватися залежно від матеріалу: все, що є близьким суто українському вболівальнику, будемо публікувати тут, на трибуні; теми, пов'язані з європейським футболом, – на спортсі. Задля того, щоб не пропускати матеріали, підпишіться на нас на обох платформах.

Посилання на спортсівський блог: ДУБ

Ще в нас є канал у телеграмі. Що там? Зараз – безлад. Але вже з сьогоднішнього дня ми починаємо його реанімувати. Тепер там щоденно будуть з'являтися 1-2 пости на найгостріші теми. Пріоритет – УПЛ та українська збірна. А ще там дуже зручно писати коментарі та вести обговорення... ;)

Посилання на канал: ДУБ

І це ще не все! Ми організуємо свою фентезі-лігу по УПЛ в новому сезоні. Задля підвищення зацікавленості вводимо символічні грошові призи (хей, трибуна, тут таке дозволяється?). Переможець сезонного турніру отримає 1000 грн. у користування, його срібло та бронза – по 500 грн. Якщо виграє адмін – без призів усі. Непогана мотивація, чи не так?

До того ж, переможець кожного туру зможе поставити питання про український футбол нашому блогу. І отримає відповідь на нього. Якщо питання буде нагальним – відповімо в найближчому випуску, нагальним+цікавим – присвятимо відповіді цілий пост, не нагальним – винесемо його в окремий пост з відповідями на питання пізніше. Загалом, в фентезі буде грати цікаво!

Код для вступу до нашої ліги: e1305f806edd

Ми будемо розбирати матчі УПЛ, обговорювати головні її проблеми, будемо хвалити та критикувати гравців, тренерів, президентів тощо, вже створили телеграм-канал для комфортної комунікації (але не бійтеся: на коментарі будемо відповідати й тут, як завжди), задля емоцій зіграємо з вами в фентезі-лігу по УПЛ... І ви ще не підписані?

Якщо раптом забажаєте ознайомитися з нашими роботами, то ось краща з останніх: 5 історій минулого сезону УПЛ, за якими можна зняти фільм

Раптом хтось пропустив огляд фіналу Євро. Розповідаємо, як Саутгейт вкрав мрію в 56 мільйонів англійців

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты