Tribuna/Гольф/Блоги/Всеукраїнська Федерація Гольфу/Претендентки на звання “Місс Україна” змагалися за першість у турнірі з гольфу

Претендентки на звання “Місс Україна” змагалися за першість у турнірі з гольфу

За підтримки Федерації гольфу Оргкомітет “Open Ladies Golf Tour” разом з Комітетом національного конкурсу «Miss Ukraine” вдруге провели Майстер-клас та турнір з жіночого гольфу серед претенденток на головну корону України.

Претендентки на звання “Місс Україна” змагалися за першість у турнірі з гольфу

За підтримки Федерації гольфу Оргкомітет “Open Ladies Golf Tour” разом з Комітетом національного конкурсу «Miss Ukraine” вдруге провели Майстер-клас та турнір з жіночого гольфу серед претенденток на головну корону України. Змагання відбулися в GC Козин.

Для учасниць майстер-клас з гольфу провели досвідчені PGA-тренери. Також, дівчата познайомились із гольф-етикетом та отримали цінні поради від Чемпіонки України з гольфу Софіі Пилипенко і досвідчені гольфистки-призерки щорічних змагань Open Ladies Golf Tour. Заданий на тренуванні драйв, учасниці турніру зберегли і на полі. Без нього неможливо було показати такі прекрасні результати. Переможниць привітали гості турніру, зірки телеканалу 1+1 Богдан Юсипчук і Андрій Попов, переможець шоу «X-фактор» Олексій Кузнєцов.І навіть несприятливі для гри в гольф погодні умови не зіпсували спортивний азарт і святковий настрій учасниць та гостей турніру.

Кожна дівчина активно боролася за першість у турнірі з гольфу. Та отримала неповторні емоції від знайомства з гольфом. Найкращі були нагороджені почесними призами.

«Такий захід - є одним із ряду активностей Федерації задля популяризації жіночого гольфу в Україні. Сподіваємось, завдяки цьому турніру якомога більше дівчат та жінок відкриють для себе світ гольфу», - говорить Віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу Олена Рудік

«Ми вдячні нашим партнерам, Комітету з жіночого гольфу Всеукраїнської федерації гольфу, за надану можливість провести турнір серед претенденток на титул «Міс Україна 2021». Всі наші дівчата не тільки красиві, але і соціально-активні: вони охоче пробують себе в нових видах спорту, відкриті до нових знань і захопленням. Цілком можливо, що серед сьогоднішніх учасниць турніру з'явилися потенційні зірки цього аристократичного виду спорту. Чудово, що фраза Golf is Gentlemen Only Ladies Forbidden, безнадійно застаріла», - підсумувала Голова Національного конкурсу «Міс Україна» Вероніка Щипцова.

Другие посты блога

Все посты