Tribuna/Гольф/Блоги/Всеукраїнська Федерація Гольфу/Всеукраїнська Федерація гольфу відсвяткувала своє 23-річчя

Всеукраїнська Федерація гольфу відсвяткувала своє 23-річчя

30 липня в гольф клубі Kozyn свій День Народження відсвяткувала Всеукраїнська Федерація Гольфу. У програмі: святковий турнір серед гольфістів, майстер-клас з гольфу для гостей від тренерів Федерації, яскрава шоу-програма за участі спортивних колективів та резидента Chi Decadence House Dinara.

Всеукраїнська Федерація гольфу відсвяткувала своє 23-річчя

30 липня в гольф клубі Kozyn свій День Народження відсвяткувала Всеукраїнська Федерація Гольфу. 

У програмі: святковий турнір серед гольфістів, майстер-клас з гольфу для гостей від тренерів Федерації, яскрава шоу-програма за участі спортивних колективів та резидента Chi Decadence House Dinara.   

Підсумки роботи підбив президент Всеукраїнської Федерації Гольфу Віталій Хомутиннік. 

“За цей рік гольф в Україні вийшов на новий рівень. І ми, як Федерація, і надалі докладатимемо максимально зусиль, аби розвивати цей чудовий спорт в нашій країні. Цього року ми створили Юнацьку Національну Збірну України з гольфу, заснували дитячу школу з гольфу, долучилися до вагомих світових організацій з гольфу. Завдяки таким крокам, кількість гольфістів в Україні за останній рік зросла втричі. І мені приємно, що таку динаміку сьогодні бачать не тільки всередині країни, але і закордоном. Попереду в нас чимало планів, тому запрошуємо долучатися нових гравців”, - зазначив Віталій.  

2020 рік став роком змін для українського гольфу. Ми руйнуємо стереотип недоступності цього спорту. Тому ми запровадили ряд нововведень аби зробити цей спорт доступнішим. Сьогодні Федерація  працює над розвитком дитячого, жіночого, юніорського та інклюзивного гольфу. 

Другие посты блога

Все посты