Tribuna/Гольф/Блоги/Всеукраїнська Федерація Гольфу/Всеукраїнська Федерація гольфу стала членом Конфедерації професійного гольфу [CPG]

Всеукраїнська Федерація гольфу стала членом Конфедерації професійного гольфу [CPG]

Всеукраїнська Федерація гольфу вступила до Конфедерації професійного гольфу як асоційований член, приєднуючись до 31 інших країн у рамках цієї організації.

Всеукраїнська Федерація гольфу стала членом Конфедерації професійного гольфу [CPG]

Всеукраїнська Федерація гольфу вступила до Конфедерації професійного гольфу як асоційований член, приєднуючись до 31 інших країн у рамках цієї організації.

Провівши радикальну трансформацію як із стратегічної, так і з кадрової точки зору протягом останнього року, включаючи прихід до правління Федерації нового президента Віталія Хомутинніка, ВФГ значно розширює свої можливості, щоб втілити у життя свої амбіції щодо гольфу в Україні.

Нинішнє розширення Всеукраїнської Федерації гольфу - організації, яку підтримують різні органи, включаючи R&A, Європейську асоціацію гольфу [EGA], Міжнародну федерацію гольфу [IGF] та CPG - означає, що вона може зосередити подальший ресурс на тому, щоб зробити професійний та аматорський гольф в Україні доступним для всіх.

«Для нас це  важливий крок вперед. Чудово бути частиною спільноти, в основі якої лежить популяризація гри та розвиток освітніх програм», - коментує Вероніка Растворцева,  заступник Генерального секретаря Всеукраїнської Федерації гольфу.

«Ми амбітні, прагнемо вчитися та рости. Ми впевнені, що наша енергія та мотивація в поєднанні з набуттям нових навичок та знань завдяки нашій асоціації з CPG стануть виграшною формулою, яка дозволяє надавати відповідні послуги українським професіоналам та працівникам».

Ієн Ренделл, виконавчий директор CPG, висловив свої думки щодо новин: «Ми вперше зав'язалися з ВФГ у 2019 році, і нас вразили їх прихильність та ентузіазм до гольфу в Україні».

«Сила нашого членства полягає в колективній вірі, співпраці та єдності, досягнутої шляхом обміну знаннями та ресурсами від країни до країни. Ми раді вітати Україну в CPG та будемо повністю підтримувати їхній майбутній розвиток».

Ця підтримка проявляється в наданні CPG різних освітніх програм, наприклад програма «Батьки в гольфі», що дозволяє Україні створити власну освіту, використовуючи як практичні, так і теоретичні ресурси, щоб потім дозволити членам PGA України отримати акредитацію, основану на міжнародному досвіді.

Другие посты блога

Все посты