Tribuna/Гольф/Блоги/Всеукраїнська Федерація Гольфу/В гольф клубі Козин стартував Дитячий гольф Тур 2020

В гольф клубі Козин стартував Дитячий гольф Тур 2020

Перший етап Відкритого Дитячого гольф Туру позаду. В змаганнях взяли участь 24 хлопчиків та дівчаток.

В гольф клубі Козин стартував Дитячий гольф Тур 2020

Перший етап Відкритого Дитячого гольф Туру позаду. В змаганнях взяли участь 24 хлопчиків та дівчаток. Урочисте відкриття перших офіційних дитячих змагань проводили: Президент Всеукраїнської Федерації гольфу - Віталій Хомутиннік та Директор Дитячо-юнацької спортивної школи гольфу та Дитячого Туру - Альона Терещук.

«Для нас дуже важливий розвиток дитячого гольфу в Україні. Ми запланували відкрити Дитячо-юнацьку школу гольфу, де юні спортсмени зможуть вчитися професійно грати в гольф. Також ми хотіли створити Дитячий гольф Тур. Я з радістю повідомляю, що плани реалізовані. Тепер діти можуть займатися та змагатися на гольф полях України. Наша мета - залучення дітей до спорту, бо саме це допоможе виростити здорове та сильне покоління нащадків.» - говорить Президент Всеукраїнської Федерації гольфу - Віталій Хомутиннік.

Юні спортсмени змагалися відповідно до всіх правил. Всі отримали нагороди відповідно до своїх вікових категорій та номінацій.

Також в рамках Турніру проходила Школа гольфу, де всі новачки мали змогу долучитися до занять з гольфу та навіть взяти участь у міні-турнірі.

Разом з дітьми раділи всі присутні: батьки, тренери, організатори та керівники Туру. З нетерпінням чекаємо наступного етапу, який відбудеться зовсім скоро!

Другие посты блога

Все посты