Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Херсонщина/Повторити успіх не вдалося…

Повторити успіх не вдалося…

ФК «Енергія» НК – ФК «Кристал» Херсон 1:4 (0:2)

Автор — Anastasia
6 мая 2015, 22:21
1

ФК «Енергія» НК – ФК «Кристал» Херсон 1:4 (0:2)

ФК «Енергія»: Зелінський, Голіков, Рафальський, Тищенко, Шейко, Щербина, Логвиненко, Феденков (Мостіпан) , Цибульський (Антоненко), Гайдаєнко,Сахнюк (Колосов)

ФК «Кристал»: Касперович (Чакляров), Бічевой, Дяченко, Ленський, Масюткін, Фатій, Цой, Білоусов (Глодалюк) , Гливий (Мартян), Козаченко (Барладим), Овчинніков (Шешеня)

Голи:  Козаченко (9), Цой (36), Барладим (62), Фатій (64) – Мостіпан (90)

Зовсім іншою видалася гра, ніж місяць тому, коли «Енергія» таки виграла херсонське дербі. Напевно, «Кристал» дуже хотів взяти реванш…

Уже на початку гри команди встигли обмінятися атаками. Було видно, що на уболівальників чекає активна гра, сповнена боротьби та напруги. На 9 хвилині Сергій Козаченко переграв голкіпера новокаховчан та вивів свою команду вперед.

«Енергія» також намагалася створювати моменти біля воріт Касперовича, проте нашим футболістам бракувало влучності. У «Кристала» була нагода подвоїти свій результат, але арбітр зафіксував положення поза грою.  

На 36 хвилині гравець «Кристалу» опинився на газоні. Арбітр указав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті впевнено реалізував Сергій Цой. Тож «Кристал» пішов на перерву з перевагою у два м’ячі.

Після перерви гра не змінилася, проте стала більш грубою. Це яскраво ілюструє кількість жовтих карток. На 62 хвилині забиває гол за «Кристал» Андрій Барладим, який тільки вийшов на поле. Потім тренери кожної команди провели ряд замін.

Наприкінці 2 тайму «Енергія» створила кілька непоганих атак, проте проблему з реалізацією так і не вдалося вирішити.

На 74 хвилині Фатій вразив ворота «Енергії» і довів рахунок до непристойного.

«Енергія» все ж таки забила свій гол престижу, на 90 хвилині сильним ударом пробив Мостіпан. До кінця гри залишалися лічені хвилині, але арбітр устиг показати червону картку Логвиненку. Фінальний свисток сповістив про гірку поразку в такому очікуваному дербі.