Tribuna/Футбол/Блоги/Український футбол/Динамо Київ на Львівщині

Динамо Київ на Львівщині

Клуб зі столиці України в зв’язку з російським вторгненням тепер базується у Львівскій області у місті Дрогобич. Біло-сині прибули до Львівської області у понеділок 14 березня.

Автор — Oleksandr Petriuk
19 марта 2022, 19:01
Динамо Київ на Львівщині

Клуб зі столиці України в зв'язку з російським вторгненням тепер базується у Львівскій області у місті Дрогобич. Біло-сині прибули до Львівської області у понеділок 14 березня. Команда проживає у Східниці, де саме не повідомляється. Самі тренування Динамо проводить у Дрогобичі на новому штучному полі при ДЮСШ( Дитячо-Юнацькій Спортивній Школі) ім. Івана Боберського.

Як повідомляє керівництво київського клубу саме поля у Дрогобичі виявились найкращими для столичного клубу. На самому полі тренується як і молодіжна команда так і основна. З командою приїхали українці яким є понад 18 років, вихованці до цього віку відправились закордон з легіонерами. Також на батьківщину відправився і головний тренер динамівців Мірча Луческу. Роль виконуючого обов'язки головного тренера зараз займає легенда київського Динамо, Олег Гусєв. На індивідуальній основі продовжує відновлюватись Микита Бурда. Воротарі столичного клубу тренуються у звичайному режимі.

Самі футболісти тренуються у звичному режимі. Для дрогобиччан та інших людей які проживають в місті ця подія стала справжнім ажіотажом, на тренування професіоналів приходить чимала кількість людей, як від юних футболістів так і до людей постарше. Самі футболісти не відмовляють фанатам у фотографії чи автографі після тренувань.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов