Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Україна/В чемпіонаті України наростає боротьба «за виживання»

В чемпіонаті України наростає боротьба «за виживання»

В чемпіонаті України починається справжня боротьба за те, аби залишитись у Прем’єр-Лізі.

Автор — Vitaliy Kupets
2 апреля 2021, 15:50
4
В чемпіонаті України наростає боротьба «за виживання»

В чемпіонаті України починається справжня боротьба за те, аби залишитись у Прем'єр-Лізі.

6 команд, які можуть вже цього сезону покинути чемпіонат є відомими, це: "Рух", "Минай", "ФК Львів", "Інгулець", "Олімпік" та "Маріуполь". Розрив між "Рухом" та "Інгульцем" становить 6 пунктів.

Також ще мають відбутись два матчі за участі "ФК Львів", які були перенесені. Львівська команда зіграє зі своїми земляками зі Львова "Рухом" та з виходцями із Закарпаття "Минаєм". Це дає змогу одній із цих команд одразу ж поборотись за утримання своїх позицій у Чемпіонаті чи ж хтось із них отримає путівку у Першу Лігу.

Більшість експертів вважають, що у цьому сезоні УПЛ покине "Минай". Оскільки у команди ще зі старту чемпіонату виникали проблеми то з реалізацією, то з Covid-19. Хоча, в "Руху" були такі ж самі проблеми.

Що ж стосується футбольного клубу "Львів", то тут від початку другої половини сезону у команди є помітною позитивна динаміки гри. Особливо це стосується останнього матчу в чемпіонаті проти одного із лідерів турнірної таблиці донецького "Шахтаря". Донеччани просто провалили усю гру в захисті, чим скористався їх суперник, в результаті чого львів'яни обіграли "Шахтар" із рахунком 3:2. У наступному турі "ФК Львів" зіграє проти "Дніпра-1". І це також має бути досить таки цікавий матч за участю обидвох команд.

Також у наступному турі "Рух" зіграє проти луганської "Зорі". Тренер "Руху" заявив, що команда налаштована на перемогу. У чемпіонаті юніорів до 19 років сьогодні вже зіграли молодіжні команди "Руху" та "Зорі" між собою. В даному матчі юніори "Руху" отримали перемогу над суперником з рахунком 2:0.

Так що можна зробити висновок, що нас очікує фантастичне закінчення футбольного сезону 2020/21 в чемпіонаті України. А судячи з матчів збірної України, недооцінка суперника тут може зіграти дуже важливу роль.