Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Україна/Футбольний скандал у Львові: «Карпати» vs «Рух»

Футбольний скандал у Львові: «Карпати» vs «Рух»

Автор — Vitaliy Kupets
3 июля 2020, 20:03
2
Футбольний скандал у Львові: «Карпати» vs «Рух»

Протягом останнього тижня у Львові неспокій. "Карпати", які знаходяться за крок від вильоту з Української Прем'єр-Ліги, відмовились від фінансової допомоги "Руху". А все почалось з того, що керівнитво львівських "Карпат" заявило, що у команди є певні фінансові проблеми щодо виїзних матчів і щоб закінчити сезон команді потрібні кошти у розмірі 1,5 млн. гривень.

Пізніше стало відомо, що "Карпати" оплатили штраф "Руху" за невикористання м’ячів Select в розмірі 225 тисяч гривень.

Остання новина шокувала всіх: "Карпати" обіцяють 500 тисяч гривень суперникам "Руху" за перемогу над "рухівцями".

Після такої новини власник "Руху" Григорій Козловський розкритикував таку ініціативу керівництва "Карпат": "Ви заявляєте, що у вас немає 1,5 мільйона і готові 500 тисяч давати тому, хто обіграє «Рух». Це нормально? Ви клуб довели до банкрутства. Ви розповідаєте, що поміняли умови, вам потрібно ще 5 мільйонів. Ви накерувалися так, що довели до боргу, а тепер ще й займаєтеся шантажем? Це не нормально. Це мене шокувало і вбило. Після цього я більше про «Карпати» чути не хочу. Я все робив щиро, клуб не перестану любити. Але поки є таке недолуге керівництво... Враження, що це футбольні диверсанти, яких закинули сюди, щоб вони знищили футбол у Львові. Їм не подобається «Львів», «Рух», «Карпати» їм теж не подобаються, вони їх вбивають. Хлопці, ви диверсанти, біжіть звідси, залиште в спокої Львів і львівський футбол. Вам нема чого тут шукати і робити. Горе-керівництво «Карпат» вбило багаторічну історію і традиції зелено-білих. Тепер взялися за «Рух», Цим ​​«фахівцям» хочу сказати публічно, що ніколи і ніхто не знищить «Рух». Не знаю, який ви там кокос вживаєте, перестаньте. Почніть займатися дітьми, думайте, на яких полях вони будуть грати, якими м’ячами. Думайте про футболістів і як закінчити чемпіонат, а не як заплатити штраф за «Рух».

Нагадаю, що завтра мав би відбутись матч між "Карпатами" та "Маріуполем". Матч скасовано, а згідно заяви УАФ, львівські "Карпати" припиняють участь у матчах чемпіонату України з футболу через проблеми із фінансуванням.

"Рух" також мав би зіграти матч проти запорізького "Металурга", проте матч було скасовано через спалах коронавірусу у "запорожців". Коли відбудеться матч між цими двома командам наразі невідомо.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов