Tribuna/Футбол/Блоги/PFL Design/Емблеми клубів УПЛ, адаптовані на період карантину

Емблеми клубів УПЛ, адаптовані на період карантину

Творчість від PFL Design із актуальної теми.

Блог — PFL Design
2 апреля 2020, 18:55
15
Емблеми клубів УПЛ, адаптовані на період карантину

Від редакції: ви знаходитеся в блозі PFL Design. Його автор регулярно радує нас своїми постами на дизайнерські теми. Підтримайте його плюсами, коментарями і підпискою.

Пандемія коронавірусної інфекції COVID-19 вдарила по всіх аспектах життя майже кожної людини на планеті. Та, погодьтеся, введені карантинні міри є вимушеними: обмеживши контакти між людьми в громадських місцях, влади країн зупинили стрімке поширення захворювання.

Проте всі превентивні засоби неможливі без нашої свідомості: я виділив кілька основних правил, дотримуючись яких, можна уникнути зараження коронавірусом, та показав їх із допомогою, звичайно ж, емблем футбольних клубів української Прем’єр-Ліги.

«Динамо», «Колос», «Ворскла» та «Олександрія» – тримай дистанцію!

Головне правило карантину – знаходься на відстані не менше 1,5 метрів від сторонніх людей, адже більшу відстань вірус подолати не в змозі. А краще – взагалі уникай людних місць. Це правило я передав за допомогою збільшення відстані між зірками та літерами К на логотипах «Динамо» й «Колоса» відповідно, а у «Ворскли» та «Олександрії» забрав кілька елементів – ілюстрація популярної нині картинки.

«Шахтар» – уникай рукостискань!

Навіть якщо ти довіряєш людині, якій збираєшся потиснути руку, утримайся від цього – коронавірус може передатися через дотик навіть від тієї людини, яка не відчуває симптомів. Якщо вже так кортить привітатися по-чоловічому – зробіть це за допомогою ліктів, як я зобразив молотки на логотипі «Шахтаря».

«Зоря» – забудь про футбол!

На жаль, карантин зачепив і гру мільйонів – матчі без глядачів не до вподоби ані гравцям, ані вболівальникам. Та й футболісти теж люди, котрі можуть захворіти на COVID-19, тож майже всі спортивні змагання у світі скасовані на невизначений термін. Я показав це, прибравши м’яч з емблеми «Зорі» – пустота всередині показує пустоту в нашій душі без свіжого футболу.

«Десна» – чхаючи, використовуй хустинку!

Нещодавно було розповсюджено цікаве відео, де показано, як коронавірус може поширюватися, якщо хвора людина прикриє носа при чханні долонею. Якщо ж використовувати хустинку або лікоть, то цей аерозоль із вірусів залишиться лише там, не поширившись усюди, чого торкнешся. Довелося зігнути крило чернігівському орлу на емблемі «Десни».

«Маріуполь» – уникай контактів з дикими тваринами!

Дикі тварини, в першу чергу птахи, можуть на собі переносити інфекцію. Тож їх також варто триматися осторонь – через це я залишив емблему «Маріуполя» без чайки.

«Олімпік» – залишайся вдома!

Верх емблеми я стилізував під дах будинку, а троянду залишив лише одну, аби показати, що вона усамітнилася вдома. І ти також без зайвої потреби не виходь надвір, аби не наражати себе на небезпеку.

«Львів» – ретельно мий руки!

Якщо тобі вже довелося вийти на вулицю, то після повернення додому обов’язково одразу помий руки. Причому ретельно і мінімум 30 секунд, аби точно змити всі мікроби з них. Саме тому я нагородив лева з логотипу «Львова» милом.

«Карпати» – не відкривай широко рота!

Зміни на логотипі «зелених левів» важко помітити одразу, та зверніть увагу, що я абияк затулив левові рота. Адже зараз не варто широко позіхати та просто відкривати рота без потреби – віруси можуть через ротову порожнину та слизові оболонки вразити організм.

СК «Дніпро-1» – носи маску!

Емблема спортивного клубу з Дніпра хіба так може стати кращою. А ти слідкуй, щоб маска захищала усі твої дихальні шляхи під час походів у магазин та прогулянок у громадських місцях, які все ж, нагадую, варто уникати.

***

Звичайно, я згадав не усі найпростіші правила захисту від зараження коронавірусною інфекцією – головне для мене в цьому пості було показати адаптовані під ці правила емблеми клубів УПЛ.

Стилізована емблема якої команди тобі сподобалася найбільше? Чекаю на ваші коментарі!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты