Tribuna/Футбол/Блоги/PFL Design/Як виглядали б емблеми клубів УПЛ, якби вони були аматорськими

Як виглядали б емблеми клубів УПЛ, якби вони були аматорськими

Взяв від дизайну емблем ААФУ його найкращу рису - повну відсутність смаку.

Блог — PFL Design
9 сентября 2019, 20:19
9
Як виглядали б емблеми клубів УПЛ, якби вони були аматорськими

Людям зі слабкою психікою, вагітним та пенсіонерам раджу не читати цей пост через небезпеку бути неприємно здивованими.

За час ведення блогу PFL Design я неодноразово бачив емблеми різних аматорських футбольних клубів України – не лише з вищого дивізіону ААФУ, а й із низів регіональних ліг. На жаль, мало хто справді дбає про свій імідж та обличчя, граючи з такими поганими емблемами, що аж стає соромно за ці команди.

Але я вирішив обіграти цей сумний факт із ноткою гумору, намалювавши емблеми для клубів УПЛ у цьому простому, банальному стилі. Тож не дивуйтеся, коли побачите на моїх «творіннях» у цьому пості такі ненависні кліпартні м’ячі, банальні шрифти, зайве розмаїття кольорів та в цілому колгоспний стиль – я спеціально робив ці емблеми жахливими, аби показати на прикладі наших грандів, як безглуздо виглядають такі робóти. Тож готуйте очі та забудьте про канони адекватного футбольного дизайну, як це зробили "дизайнери" з регіональних українських ліг.

«Шахтар»

Якби "гірникам" було начхати, з якою емблемою грати, я впевнений, вони б залишили хіба молотки і, аби заповнити місце, додали б м'яча. Скромненько та зі смаком, хіба ж ні?

«Динамо»

«Динамо» останніх років в одній картинці. Від колись величної та дуже гарної емблеми залишився якийсь вимпел з м’ячем, літерою «Д» поверх нього (привіт, «Діназ»!) та безглуздо приліпленими зірками. Яке щастя, що останні два тренери поки розвалили тільки гру команди й не добралися до айдентики.

«Олександрія»

Навіщо вигадувати велосипед, коли в Олександрії, як і взагалі у кожного населеного пункту, є власний герб? Начхати, що я навіть полінувався вирізати його нормально і залишив залишки білого фону по краях – не для «Барселони» ж лого робимо, їй-Богу.

«Маріуполь»

Мені не знадобилася ані пляшка спиртного напою, ані коробка цукерок, аби нашвидкуруч намалювати цей логотип. Навіть лапки зробив саме "такими", а не «такими», аби передати весь антураж.

«Зоря»

Дай Рафаїлову волю – і він гратиме взагалі без емблеми, аби не витрачати гроші на пришивання логотипу на форму. Та, якщо пояснити, що в цій роботі половинка м’яча символізує висхідне сонце, а герб Луганська символізує герб Луганська, то можна буде його вмовити поміняти клубну емблему на ось це.

«Львів»

Знову-таки, оскільки клуб однойменний з назвою власного міста, нащо вигадувати велосипед? Головне, аби «Карпати» не поскаржилися на викрадення в них лева.

«Ворскла»

В географії ріка Ворскла є притоком Дніпра, тож не дивуйтеся, що я вирішив сплагіатити емблему «Дніпра» з двома м’ячами по боках.

«Десна»

Орел-футболіст – як вам таке? Символізує те, що за «Десну» грають лише справжні мужики, себто мужні орли.

«Олімпік»

Знайдіть відмінності зі старою емблемою "олімпійців". Смуги я взяв звідти, додав до емблеми хіба зірки, аби показати, що в «Олімпіку» грають лише світові зірки. Як, скажімо, Євген Цимбалюк та цей... як його? Точно, Захеді Шахаб!

«Карпати»

Ось від кого можна було очікувати на такий пафос, так це саме від «Карпат». Погодьтеся, немає нічого краще, ніж нанести на фон емблеми «Карпат» юезпосередньо зображення Карпат! І, звичайно, цей скачаний з Інтернету величний лев. Сподіваюся, не перенасичив емблему кольорами. Хоча, кого це хвилює?

«Дніпро-1»

Золотий фон я зберіг із чинної емблеми, додав м’яча на півемблеми та всередину помістив властивий псевдопатріотичним поглядам керівництва клубу тризуб, і – бінго! Чого не вистачає?

«Колос»

Я, звичайно, міг би намалювати щось своє, але навіщо, коли автор попередньої емблеми ковалівців намалював просто ідеальну емблему... як для регіонального колгоспу?

Яка з запропонованих емблем сподобалася найбільше? Хоча що тут може сподобатися?.. В будь-якому випадку чекаю на ваші коментарі!

Другие посты блога

Все посты