Tribuna/Футбол/Блоги/PFL Design/Світ очима Владислава Гельзіна

Світ очима Владислава Гельзіна

Лише президент «Олімпіка» бачить Землю по-своєму, навпаки.

Блог — PFL Design
1 сентября 2019, 15:51
5
Світ очима Владислава Гельзіна

Схоже, що президент «Олімпіка» страждає особливою формою дальтонізму.

З легкої руки Владислава Гельзіна нова емблема його «Олімпіка» опинилася на новій формі клубу перефарбованою в сіро-чорні кольори, причому так, що білі троянди стали траурно-чорними, а сама емблема, особливо на білій формі, виглядає розібраною.

Сталося це "завдяки" переможцю конкурсу на найкращий дизайн клубного автобусу: на ньому емблема «Олімпіка» була стилізована під метал, що дуже сподобалося Гельзіну, що той попросив зробити таку емблему у 2D та розмістити її на формі.

Через це у мене виникли підозри: можливо, саме в такій інтерпретації емблема "олімпійців" здалася Владиславу Григоровичу правильною через те, що він побачив її дещо по-іншому, аніж ми? Якось так:

Тоді, виходить, навіть такий елемент, як звичайний кліпартний м'яч, Гельзін бачить інакше, тож, виходить, саме через це він оголосив переможцем конкурсу емблему без нього?

В такому разі раджу не дивуватися, якщо ви побачите на клубному сайті «Олімпіка» (якщо хтось туди взагалі заходить) ось таку афішу:

Тоді й не здається дивною манія на темношкірих гравців та тренерів, що склалася в «Олімпіку» останнім часом. Можливо, Владислав Григорович через свою ваду прийняв їх за українців! Хоча, вони й самі, здається, не проти ними стати.

Президент «Олімпіка» вже знає, в якому костюмі з'явиться на наступному офіційному заході.

Коли ж Гельзіну захочеться поїхати на море, йому не позаздриш: замість білосніжних пляжів Мальдів президент «Олімпіка» застрягне на своїй яхті посеред пісків Сахари, безнадійно шукаючи безкрайній океан!

Наостанок процитую самого Владислава Гельзіна: поле рівне, газон фіолетовий. Мийте мило руками, не переходьте дорогу на зелене світло та до нових зустрічей, шановні підписники!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты