Tribuna/Футбол/Блоги/PFL Design/Тепер в УПЛ на одну гарну емблему менше. А якби лого «Олімпіка» запозичили інші клуби?

Тепер в УПЛ на одну гарну емблему менше. А якби лого «Олімпіка» запозичили інші клуби?

Кожен клуб УПЛ міг би «забрати» собі емблему клубу, який без п’яти хвилин мертвий. Як би такі емблеми виглядали? Читайте у цьому фантазійному пості!

Блог — PFL Design
9 июля 2021, 14:49
38
Тепер в УПЛ на одну гарну емблему менше. А якби лого «Олімпіка» запозичили інші клуби?

Від редакції: ви знаходитеся в блозі PFL Design. Його автор активно робить пости на дизайнерську тематику. Підтримайте його плюсами, коментарями і підпискою!

***

«Олімпік» знявся з розiграшу УПЛ. У цієї команди була одна з найгарнiших емблем нашого футболу. Її розробив блогер-дизайн Tribuna.com Дмитро Штрайс із цією роботою. Більше в трансляціях ми її не побачимо.

Я пофантазував: як виглядали б емблеми деяких клубів-учасників сезону УПЛ, якби вони вирішили запозичити ідею Штрайса.

«Шахтар» є сусідом «Олімпіка» по рідному місту, тож гірники могли б не міняти нічого, окрім кольорів та назви, залишивши троянди за символ як міста, так і клубу:

«Динамо» та «Олександрія» могли б задовольнитися літерами, оскільки буква «Д» є усталеним символом київського клубу, а літера «А» слугувала попереднім логотипом команди і була замінена, оскільки є русизмом:

«Зоря» та «Маріуполь». Символом луганців є схід сонця з променями на фоні червоногарячого неба, для приазовців я запозичив чайку в «Брайтона»:

«Львів» має за символ лева:

Ворскла» та «Десна» мають за головний символ емблеми елементи з гербів міст, які вони представляють, тож я не бачу сенсу чогось міняти:

«Дніпро-1» та «Колос», а також «Чорноморець». Одеситам я подарував корабель, що розхитується на хвилях Чорного моря, для ковалівців – залишив перехрещені літери КК з чинної емблеми та виніс їх у зображення колосків, а для днiпрян – силует кубка та бойовий тризуб:

Бонусом «Карпати»: 

Чи сподобалися вам плоди моїх фантазій?

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты