Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Зіграно підозрілий матч за участю українського спортсмена на турнірі з настільного тенісу Master Tour

Зіграно підозрілий матч за участю українського спортсмена на турнірі з настільного тенісу Master Tour

«Рейтинг Букмекерів» отримав скаргу на затримку виплат в БК «Парі-Матч», яка змусила нас пильніше придивитися до грудневого матчу в настільному тенісі на турнірі Master Tour.

Автор — Sergey RB
15 марта 2016, 15:04
Зіграно підозрілий матч за участю українського спортсмена на турнірі з настільного тенісу Master Tour

«Рейтинг Букмекерів» отримав скаргу на затримку виплат в БК «Парі-Матч», яка змусила нас пильніше придивитися до грудневого матчу в настільному тенісі на турнірі Master Tour.

В БК «Парі-Матч» виникли підозри щодо чесності боротьби в матчі Юрій Фурман – Ігор Завадський(Дніпропетровськ) на турнірі Мастерс-тур, що проходив 12-13-го грудня в Ізраїлі.

97% ставок на цю подію в БК «Парі-Матч» були на перемогу Юрія Фурмана у другому сеті. Перші два сети Фурман виграв: 11:4;11:4;7:11;9:11;8:11 – відповідно, 2:3 по партіях. Переможцем матчу став Завадський, а підозрілі ставки зіграли.

Обсяг і характер ставок викликав у «Парі-Матч» підозри, а ще більшу увагу привернуло те, що клієнти, які зазвичай розміщували досить дрібні ставки, розмістили відразу кілька ставок на суми, які в рази перевищують їх звичайну середню ставку.

Наприклад, один з клієнтів, середня ставка якого ледве сягала 6 грн, несподівано розмістив на цю подію 2 ставки у розмірі 3100 та 2000 грн.

Відео цього матчу:

Зазначимо, що цей матч перебуває на розгляді у офіційних партнерів «Парі-Матч», і, за словами представника БК, найближчим часом має бути рішення по цьому матчу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты