Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Букмекери: Венгер залишиться в «Арсеналі», але якщо піде – його змінить Вієйра

Букмекери: Венгер залишиться в «Арсеналі», але якщо піде – його змінить Вієйра

Букмекери не вважають, що наступний розіграш АПЛ «Каноніри» почнуть з новим менеджером, хоча не відмовляють своїм клієнтам у спробі передбачити, хто може замінити Венгера.

Автор — Sergey RB
9 марта 2016, 18:03

Відокремити Арсена Венгера та «Арсенал» досить важко, французький фахівець працює у Лондоні з 1996 року, провівши біля керма «Канонірів» більше тисячі офіційних поєдинків. Проте, незважаючи на останні кубкові успіхи, Венгер з 2004-го року не може виграти англійську Прем’єр-лігу, у євротурнірах 66-річний тренер взагалі ніколи не тріумфував. В цьому чемпіонаті «Арсенал» також втратив статус фаворита, і тепер має невеликі шанси на титул. Втім, букмекери не вважають, що наступний розіграш АПЛ «Каноніри» почнуть з новим менеджером, хоча не відмовляють своїм клієнтам у спробі передбачити, хто може замінити Венгера.

Отже, згідно з коефіцієнтами букмекерської контори William Hill, поставити на те, що у першому турі розіграшу Прем’єр-ліги 2016/17 років на чолі «Арсенала» залишиться Арсен Венгер можна за 1.22 (ймовірність – 77%). Якщо ні, за це пропонують 4.00 (23%).

Хто ж може змінити Венгера біля керма «Арсенала»? Зараз найімовірнішим наступником легендарного француза вважається його співвітчизник та вихованець – відомий футболіст Патрік Вієйра, пік кар’єри якого пройшов якраз під керівництвом Арсена Венгера. У складі «Канонірів» Вієйра провів дев’ять сезонів, заслуживши капітанську пов’язку та статус одного з кращих центральних півзахисників. На початку цього року 39-річний Патрік розпочав свою першу тренерську роботу із дорослою командою (раніше працював із резервом «Манчестер Сіті»), очоливши клуб MLS «Нью-Йорк Сіті». Зараз шанси Вієйра стати наступним менеджером «Арсенала» становлять 13% (8.00).

Як не дивно, слідом за Вієйра у пропозиції трейдерів контори йде Дієго Сімеоне, тренерський стиль якого максимально відмінний від методів роботи Арсена Венгера. Якщо вважаєте, що чинний наставник «Атлетіко Мадрид» стане наступним тренером «Арсенала», можете поставити на це за 9.00 (11%).

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты