Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Букмекери більше не «відправляють» Ван Гала у відставку

Букмекери більше не «відправляють» Ван Гала у відставку

«Манчестер Юнайтед» зазнав восьмої поразки в чемпіонаті Англії, поступившись на виїзді «Вест Бромвічу» (1:0), але зараз букмекери спокійніше ставляться до невдач «Червоних дияволів», не очікуючи передчасного розставання з головним тренером команди Луї ван Галом. Нагадаємо, що раніше аналітики вважали інакше, а деякі букмекери навіть розпочали виплачувати виграші по ставках на звільнення одіозного голландця.

Автор — Sergey RB
8 марта 2016, 16:02

Вчора «Манчестер Юнайтед» зазнав восьмої поразки в чемпіонаті Англії, поступившись на виїзді «Вест Бромвічу» (1:0), але зараз букмекери спокійніше ставляться до невдач «Червоних дияволів», не очікуючи передчасного розставання з головним тренером команди Луї ван Галом. Нагадаємо, що раніше аналітики вважали інакше, а деякі букмекери навіть розпочали виплачувати виграші по ставках на звільнення одіозного голландця.

Аналітики більше не очікують, що Луї ван Гал покине «Олд Траффорд» до кінця сезону

Але тепер, згідно з коефіцієнтами букмекерської контори William Hill, фахівці вважають, що шанси Луї ван Гала піти до завершення поточного сезону в АПЛ складають лише 10% (10.00). Для порівняння, три тижні тому за можливе звільнення 64-річного наставника пропонували котирування 3.00 (33%).

На думку аналітиків, зараз хвилюватись потрібно менеджеру «Ньюкасла» Стіву Макларену. Хоча, судячи з коефіцієнту, котрий пропонують за його передчасне прощання із «Сороками» (1.14 – 88%), Макларену вже можна розслабитись.

Серед фахівців, які можуть недопрацювати сезон до кінця, також можна виділити наставників «Астон Вілли» та «Норвіча» – за звільнення Ремі Гарда і Алекса Ніла дають 11.00 (9%). На те, що ніхто з чинних тренерів АПЛ не залишить свою посаду до завершення сезону, зараз можна поставити за 5.50 (18%).Джерело: https://bookmaker-ratings.com.ua/bukmekery-bil-she-ne-vidpravlyayut-van-gala-u-vidstavku/

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты