Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Модрич – головний претендент на «Золотий м’яч-2018» у букмекерів

Модрич – головний претендент на «Золотий м’яч-2018» у букмекерів

У грудні відбудеться церемонія нагородження найкращого футболіста світу 2018 року. За кілька місяців до підсумків букмекери визначилися з наступним володарем «Золотого м’яча». За оцінкою БК, Лука Модрич – головний претендент на престижну нагороду.

11 октября 2018, 15:22
Модрич – головний претендент на «Золотий м’яч-2018» у букмекерів

У грудні відбудеться церемонія нагородження найкращого футболіста світу 2018 року. За кілька місяців до підсумків букмекери визначилися з наступним володарем «Золотого м’яча». За оцінкою БК, Лука Модрич – головний претендент на престижну нагороду.

Згідно з оцінкою букмекерської компанії «Парі-Матч», фаворитом на «Золотий м’яч» вважається Лука Модрич. Поставити на хорвата, який здобув «срібло» на чемпіонаті світу зі збірною Хорватії та переміг у Лізі чемпіонів з «Реалом», можна за 1,4.

Коефіцієнтом 2,85 оцінили шанси чинного володаря нагороди Кріштіану Роналду стати найкращим футболістом року в Європі після переходу з «Реала» в «Ювентус».

На думку аналітиків, Ліонель Мессі поступається в боротьбі за престижний трофей чемпіонам світу Мбаппе (11,0) та Грізманну (17,0). За успіх аргентинця пропонують 25,0. Нагадаємо, що футболіст «Барселони», як і Роналду, п’ять разів отримував «Золотий м’яч».

Серед претендентів на нагороду також перебуває Мохамед Салах (35,0). Інші футболісти мають значно гірші шанси, за оцінкою трейдерів БК.

Нагадаємо, що в квітні Роналду разом із Салахом вважався головними претендентами на «Золотий м’яч-2018».

Другие посты блога

Все посты