Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Шахтар» — «Динамо». Прогноз і ставки Ігоря Циганика

«Шахтар» — «Динамо». Прогноз і ставки Ігоря Циганика

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч за Суперкубок України. В Одесі на стадіоні «Чорноморець» зустрінуться «Шахтар» та «Динамо». Наш експерт вважає, що в результативному поєдинку виграють кияни.

21 июля 2018, 09:34
«Шахтар» — «Динамо». Прогноз і ставки Ігоря Циганика

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч за Суперкубок України. В Одесі на стадіоні «Чорноморець» зустрінуться «Шахтар» та «Динамо». Наш експерт вважає, що в результативному поєдинку виграють кияни.

Я хочу наголосити на тому, що матч за Суперкубок України не буде показовим, тому що команди лише входять в сезон. Тренери по-різному готували підопічних. «Динамо» потрібно форсувати підготовку, тому що скоро стартувати в кваліфікації Ліги чемпіонів. Для киян принципово добре виступити в ЛЧ.

Думаю, що для «Шахтаря» цей трофей не матиме особливого значення. «Гірникам» потрібно вийти на свій функціональний пік пізніше, на початок групового етапу Ліги чемпіонів. Отож складно отримати об’єктивну картину напередодні протистояння.

Вважаю, що в суботу «Динамо» повинно виглядати переконливіше, хоча кияни гратимуть на тлі навантажень після літніх зборів. Прогнозую, що обидві команди заб’ють, а ставлю на команду Хацкевича. Навіть візьму фору (-1,5).

Ставка: Обидві команди заб'ють за 1.72 у БК Parimatch Ставка: Перемога «Динамо» з форою (-1,5) за 7.00 у БК Parimatch

Як ви вважаєте, чи пройдуть ці ставки? Пишіть свої прогнози в коментарях!

Другие посты блога

Все посты