Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Став красиво. Букмекери пропонують розгойдати ЧС-2018

Став красиво. Букмекери пропонують розгойдати ЧС-2018

Варто визнати, по-справжньому яскравих поєдинків на чемпіонаті світу мало. Фаворити турніру, Франція, Німеччина та Аргентина не вражають, поляки і зовсім вилетіли, а Ліонель Мессі робить все можливе, щоб «Золотий м’яч» дістався конкурентові. Все це не те, чого ми хотіли від мундіалю цього літа. Українська національна лотерея «Фаворит спорт» радить на час забути про банальні ставки на результати, фори і тотали.

28 июня 2018, 14:55
Став красиво. Букмекери пропонують розгойдати ЧС-2018

Варто визнати, по-справжньому яскравих поєдинків на чемпіонаті світу мало. Фаворити турніру, Франція, Німеччина та Аргентина не вражають, поляки і зовсім вилетіли, а Ліонель Мессі робить все можливе, щоб «Золотий м’яч» дістався конкурентові. Все це не те, чого ми хотіли від мундіалю цього літа. Українська національна лотерея «Фаворит спорт» радить на час забути про банальні ставки на результати, фори і тотали.

Мессі завершить кар’єру в збірній Аргентини

Команда Хорхе Сампаолі в грі з Нігерією стояла на краю прірви, проте гол Маркоса Рохо в кінцівці поєдинку все-таки дав шанс не вляпатися в історію та зіграти в іграх на виліт. Оптимізму, втім, це не додає, адже з такою грою 1/8 фіналу буде кінцевою зупинкою для Мессі і компанії. «Альбіселесте», володіючи хорошим підбором гравців, просто страждають на полі. Команда розгнівалася на головного тренера, а сам Хорхе Сампаолі звинувачує в провальних іграх з Ісландією і Хорватією своїх гравців. Домогтися успіху команді, яка по вуха загрузла в скандалах та інтригах, буде непросто.

Окремих слів заслуговує Ліонель Мессі, який не раз зізнавався в тому, що одержимий перемогою на чемпіонаті світі. Мабуть, відповідь на те, чи підніме цього літа Лео Кубок світу над головою ми вже отримали в грі з «картатою» збірною. З такою грою навіть вихід в чвертьфінал стане справжнім сюрпризом. У разі вильоту з турніру ловити Мессі в національній команді більше нічого і краще просто порвати зі збірною раз і назавжди. Уже зараз Мессі не може самотужки витягнути «Альбіселесте», а через чотири роки і поготів. Відмінний варіант для ставки: Ліонель Мессі завершить кар’єру в національній збірній до кінця ЧС з коефіцієнтом 5.0 (ймовірність події – 20%).

Левандовскі піде зі збірної

Ще один топ-форвард, якому банально не пощастило з піднощиками снарядів у збірній, також на межі прощання з національною командою. «Червоно-білих» непросто дорікнути в нестачі класу, однак на чемпіонаті світу, граючи недалеко від дому, збірна Польщі «облажалася» по повній. І це в групі, де суперники спочатку вважалися зручними для «Кадри». На вихід команди Адама Навалки з групи букмекери давали скромний коефіцієнт 1.55 (65%).

Збірна Польщі, яка на одному диханні пройшла відбірковий турнір, на самому мундіалі немов розучилася грати, а кращий бомбардир «Червоно-білих» у відборі Роберт Левандовскі – виглядає блідою тінню самого себе в мюнхенській «Баварії». Зараз вже не інакше як жарт сприймаються слова агента гравця, який напередодні чемпіонату світу заявив, що вартість Роберта не менше 100 мільйонів євро, що гравець засидівся в «Баварії» і світова першість – відмінний шанс для нього нарешті змінити клубну прописку.

З тією грою, яку Роберт показав на ЧС-2018, йому б варто було охолодити запал, знизити цінник і взагалі радіти тому, що в «Баварії» його вважають основним форвардом і не шукають заміну. У всякому разі поки… Збірна Польщі пройшла свій пік і з часом навряд чи стане сильнішою. Ловити в збірній для Левандовскі більше нічого і навряд чи хтось засудить його за завершення кар’єри в національній збірній. Ставка на завершення кар’єри Робертом Левандовскі з коефіцієнтом 5.0 (20%) виглядає непогано.

Адам Навалка залишить посаду наставника збірної Польщі

Якщо вже ми говоримо про те, що пора подумати про завершення кар’єри в збірній Роберту Левандовскі, то про відставку Адама Навалки з тренерського містка збірної Польщі не писав тільки ледачий. Маючи такий підбір виконавців, настільки витончено сісти в калюжу на світовій першості – потрібно постаратися. Часом складається враження, що тренер зробив все можливе, щоб збірна, яка легко розбиралася з суперниками у відборі, розвалилася ще до початку мундіалю. А як по-іншому можна пояснити красномовний «нуль» в графі очки після двох стартових поєдинків із Сенегалом і Колумбією.

Так, поляки можуть грюкнути дверима і обіграти «Самураїв», однак звільнення Адама Навалки зі збірної бачиться справою вирішеною. «Фаворит Спорт» пропонує зробити ставку на те, що тренер «Кадри» подасть у відставку впродовж доби після поєдинку з японцями. Коефіцієнт на це – 5.0 (20%).

Мошки зірвуть поєдинок в Волгограді

З іншого боку, далеко не факт, що матч збірної Польщі з японцями взагалі відбудеться або його вдасться дограти. Волгоград вже встиг вляпатися в скандал через комах, які ледь не зірвали поєдинок першого туру Англія – ​​Туніс і всіляко перешкоджали учасникам матчу Саудівська Аравія – Єгипет. Не секрет, що для Волгограду полчища комах влітку далеко не рідкість.

Місто на Волзі з року в рік піддається нападу комах і стає некомфортним для життя. Лютість мошок вже сповна відчули на собі шанувальники команд, футболісти і журналісти. «Фаворит Спорт» пропонує поставитися до цієї інформації з іронією і зробити ставку на те, що поєдинок на «Волгоград Арені» не відбудеться через нашестя комах з коефіцієнтом 5.0 (20%).

Збірна Панами все-таки виграє

Напередодні світового чемпіонату експерти і любителі футболу в один голос твердили про те, що «Канальники» відправляться додому без очок і забитих м’ячів. Сталося неможливе. Ні, очок у Панами поки немає, але ось гол забитий на дебютному чемпіонаті світу вже є. Причому забили панамці не кому-небудь, а родоначальникам футболу. У заключному матчі команда Ернана Гомеса зіграє з Тунісом.

«Карфагенські орли» не змогли нав’язати боротьбу грандам і на мундіалі у них тепер дві задачі: прикупити магнітики на холодильник і зробити фото в шапці вушанці на тлі визначних пам’яток. Чому б «Канальникам» не скористатися цим і не оформити першу в історії перемогу на чемпіонатах світу. Ну гаразд, перемога в матчі це, можливо, занадто, але ось коефіцієнт 2.52 (40%) на «Перемогу Панами в одному з таймів» виглядає дуже заманливо.

Сльози Неймара

Вже пораховано, що в грі з Коста-Рикою, перемога в якій далася «Кентакампеоне» з великими труднощами, лідер збірної Бразилії плакав на полі більше часу, ніж торкався м’яча. Емоції гравця були настільки щирими і несподіваними, що партнери по команді відразу після завершення поєдинку кинулися заспокоювати його. Сам Неймар вже встиг заявити, що це були сльози радості.

Якщо форвард ПСЖ так плаче після перемоги над Коста-Рикою, то важко уявити той потік сліз, який ми побачимо в разі перемоги Бразилії на чемпіонаті світу. Працівники стадіону непогано заощадять на поливі. «Фаворит Спорт» пропонує повірити в те, що така реакція Неймара буде не поодиноким випадком і поставити на це з коефіцієнтом 3.0 (33%).

Голий забіг

За всю історію мундіалів світ ще не бачив голого забігу у виконанні уболівальників. «Фаворит Спорт» вважає, що пора цю ситуацію змінювати в корені. Імовірність такого забігу, звичайно, вкрай низька, проте якщо ми станемо свідком «голого забігу», без нижньої білизни, на груповій стадії, то суму поставлених грошей можна сміливо помножити на коефіцієнт 40.0 (2,5%).

Чемпіонат світу 2018 вже увійшов в історію, проте попереду ще два тижні висококласного футболу. «Фаворит Спорт» дає тобі шанс зробити цю першість незабутньою і запустив акцію до ЧС-2018 «Квартира за експрес».

Другие посты блога

Все посты