Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Підсумки ЧС-2018: хто виграє «Золоту бутсу»?

Підсумки ЧС-2018: хто виграє «Золоту бутсу»?

Кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко розповів компанії Parimatch, як буде проходити боротьба за «Золоту бутсу» на найближчому мундіалі.

14 июня 2018, 13:42
Підсумки ЧС-2018: хто виграє «Золоту бутсу»?

Кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко розповів компанії Parimatch, як буде проходити боротьба за «Золоту бутсу» на найближчому мундіалі.

Згідно з прогнозом Олега Саленка, щоб отримати «Золоту бутсу» в цьому році достатньо буде забити сім м’ячів. При цьому молоді футболісти можуть скласти реальну конкуренцію іменитим фаворитам чемпіонату.

«Думаю, семи голів повинно вистачити, щоб цього разу стати кращим бомбардиром чемпіонату світу. Але хто це буде, вгадати складніше, ніж переможця турніру. Так, є фаворити, Мессі, Неймар, Роналду. Втім хто ставив чотири роки тому на Хамеса Родрігеса? Зараз цілком може вистрілити Луїс Суарес. Думаю, нас сильно здивують молоді футболісти, імена яких до цього ми рідко чули. Такі таланти є, наприклад, в Бразилії. Для них чемпіонат світу – величезний шанс. До того ж зараз чистих форвардів не так багато, забиває вся команда і це додає інтриги. Мессі в «Барселоні» вільний художник, а в збірній Аргентини у нього роботи набагато більше. Тому і менше забиває, ніж в клубі », – розповів Олег Саленко, найкращий бомбардир Чемпіонату світу 1994 року.

Прогноз Олега Саленка багато в чому збігається з котируваннями букмекерів. Так, на майбутньому чемпіонаті світу Parimatch в якості фаворитів виділяє таких топ-футболістів як Мессі, Неймара і Роналду. У Лео, звичайно, не найкращий показник за збірну на мундіалях (п’ять голів на трьох турнірах, стільки Саленко відвантажив Камеруну в одному матчі на ЧС-1994), але зараз ставки на нього приймаються з найнижчим коефіцієнтом – 10,0 (ймоврніть події – 10%). Аргентинець буквально витягнув свою команду на чемпіонат світу після провального старту у відборі. Цей сезон за «Барселону» він завершив теж вражаюче, другий раз поспіль взявши «Золоту бутсу» кращого бомбардира національних чемпіонатів Європи. До речі, на його найближчого переслідувача в цій гонці бомбардирів єгиптянина Мохамеда Салаха ставки приймаються з коефіцієнтом 55,0 (2%).

Загалом, від Мессі вже точно можна очікувати більше, ніж від Неймара, який відновився після травми лише напередодні мундіалі. Проте букмекери все одно в нього вірять і дають йому коефіцієнт 11,0 (9%). Навіть у Кріштіану Роналду, кращого бомбардира Ліги чемпіонів, коефіцієнт більше – 12,0 (8%).

Другие посты блога

Все посты