Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Букмекери: «Атлетіко» залишається фаворитом Ліги Європи-2017/18 після перших матчів 1/2 фіналу

Букмекери: «Атлетіко» залишається фаворитом Ліги Європи-2017/18 після перших матчів 1/2 фіналу

26 квітня відбулися перші матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. У Лондоні «Арсенал», незважаючи на 80 хвилин гри в більшості, не зміг переграти «Атлетіко», а у Франції «Марсель» здобув переконливу перемогу над «Зальцбургом». Згідно з оцінкою букмекерів, клуб з Мадрида залишається головним претендентом на підсумковий успіх.

27 апреля 2018, 10:53
Букмекери: «Атлетіко» залишається фаворитом Ліги Європи-2017/18 після перших матчів 1/2 фіналу

26 квітня відбулися перші матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. У Лондоні «Арсенал», незважаючи на 80 хвилин гри в більшості, не зміг переграти «Атлетіко», а у Франції «Марсель» здобув переконливу перемогу над «Зальцбургом». Згідно з оцінкою букмекерів, клуб з Мадрида залишається головним претендентом на підсумковий успіх.

БК William Hill оцінює шанси «Атлетіко» виграти Лігу Європи коефіцієнтом 1,73 (шанси – 52%). Перед першими матчами поставити на іспанців в БК «Парі-Матч» можна було за коефіцієнтом 2,15. Ймовірність виходу клубу з Мадрида в фінал оцінюється коефіцієнтом 1,3 (шанси – 72%).

У вчорашній грі «Матрацники» залишилися в меншості вже на десятій хвилині після вилучення Шиме Врсалько. Потім арбітр матчу Клеман Турпен вигнав з тренерської лавки Дієго Сімеоне, але навіть без одного гравця і головного тренера іспанці звели зустріч до нічиї.

Поставити на «Марсель» пропонується з коефіцієнтом 3,5 (шанси – 26%, був 4,0). Французи на своєму полі забезпечили собі комфортну перевагу над «Зальцбургом» перед матчем-відповіддю, забивши у ворота австрійців два м’ячі. Поставити на вихід команди Руді Гарсії в фінал можна за коефіцієнтом 1,1 (шанси – 86%).

Шанси лондонського «Арсеналу» виграти турнір експерти оцінили коефіцієнтом 6,0 (15%, був 3,70). Команда Арсена Венгера зусиллями Александра Ляказетта вела в матчі проти «Атлетіко», але пропустила на 82-й хвилині м’яч від Антуана Грізманна. Тепер «Канонірам» треба забивати в гостьовій грі. Можливість виходу англійців у фінал оцінюється коефіцієнтом 3,4 (шанси – 28%).

Нарешті, на «Зальцбург» можна поставити з коефіцієнтом 13,0 (шанси – 7%, був 6,6). Австрійці поступилися «Марселю», і тепер вдома повинні повторити свій подвиг 1/4 фіналу, коли після поразки від «Лаціо» з рахунком 2:4 в матчі-відповіді вони виграли 4:1. Імовірність того, що «Зальцбург» зіграє у вирішальному матчі, оцінюється коефіцієнтом 6,5 (шанси – 14%).

Матчі-відповіді пройдуть 3 травня. Вирішальна гра відбудеться в Ліоні 15 травня.

Другие посты блога

Все посты