Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Динамо» — «Лаціо». Прогноз Ігоря Циганика

«Динамо» — «Лаціо». Прогноз Ігоря Циганика

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч-відповідь у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому в Києві на стадіоні «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Лаціо». Наш експерт вважає, що зустріч буде результативною з обох боків.

15 марта 2018, 10:32
«Динамо» — «Лаціо». Прогноз Ігоря Циганика

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч-відповідь у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому в Києві на стадіоні «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Лаціо». Наш експерт вважає, що зустріч буде результативною з обох боків.

Знаєте, хочу зізнатися, що не знаю, як завершиться цей матч. Переконаний лише в тому, що буде забито багато м’ячів. Поставлю, що обидві команди заб’ють і буде принаймні три голи.

Не хочу прогнозувати результат. Ставив минулого разу на 1:1 в Римі, а зіграли 2:2. Було близько. Тепер іще складніше передбачити, як розгортатимуться події на полі. Думаю, що буде результативний футбол. Отож зупиняюся на варіанті «Тотал матчу більше 2.5 та обидві команди заб’ють».

Другие посты блога

Все посты