Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/За договірний матч довічно дискваліфікували трьох українських баскетболістів

За договірний матч довічно дискваліфікували трьох українських баскетболістів

Федерація баскетболу України довічно дискваліфікувала трьох баскетболістів, які виступали у Вищій лізі чемпіонату країни. Гравці покарані за організацію договірного матчу між командами «Кремінь» і «Харківські Соколи».

28 февраля 2018, 14:12
За договірний матч довічно дискваліфікували трьох українських баскетболістів

Федерація баскетболу України довічно дискваліфікувала трьох баскетболістів, які виступали у Вищій лізі чемпіонату країни. Гравці покарані за організацію договірного матчу між командами «Кремінь» і «Харківські Соколи».

Про те, що зустріч між «Кременем» і «Харківськими Соколами» могла бути договірною, заявив президент клубу з Харкова Сергій Чебишев на своїй сторінці в Facebook. Матч завершився перемогою «Кременя» з рахунком 95:94.

У своєму повідомленні він зазначив, що клуб подав генеральному секретарю Федерації баскетболу України Володимиру Драбіковському заяви, в яких виклав факти, що вказують на договірний характер матчу. Крім того, команда з Харкова припинила співпрацю з двома гравцями: Сергієм Гущиним і Микитою Базилєвим через «морально-етичні міркування».

За підсумками розслідування ФБУ заявила, що два гравці «Харківських Соколів», а також баскетболіст «Кременя» Іван Тимощук організували необхідний результат. Всі троє отримали довічну дискваліфікацію, повідомляється на сайті федерації. Їм заборонили будь-яку діяльність, пов’язану з баскетболом.

Другие посты блога

Все посты