Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/У Суперлізі України з гандболу відбувся підозрілий поєдинок

У Суперлізі України з гандболу відбувся підозрілий поєдинок

У п’ятому турі чемпіонату України з гандболу відбувся матч «Портовик» (Южне) – «ZTR» (Запоріжжя). Зустріч завершилася з рахунком 22:41. У БК 1xbet розповіли «Рейтингу Букмекерів», що були помічені дивні ставки на перемогу запоріжців.

13 октября 2017, 17:29
У Суперлізі України з гандболу відбувся підозрілий поєдинок

У п’ятому турі чемпіонату України з гандболу відбувся матч «Портовик» (Южне) – «ZTR» (Запоріжжя). Зустріч завершилася з рахунком 22:41. У БК 1xbet розповіли «Рейтингу Букмекерів», що були помічені дивні ставки на перемогу запоріжців.

У БК 1xbet виникли сумніви в чесності результату гандбольного матчу чемпіонату України між «Портовиком» і «ZTR», який пройшов 12 жовтня. Гості здобули перемогу з рахунком 41:22.

«Під цей матч було відкрито кілька нових рахунків із підозрілою активністю на мінусову фору гостей. Але все ж не можна на 100% говорити, що матч «дивний». Підозрілі моменти є, але не так багато. На мінусову фору було поставлено понад 70% ставок, а обсяг склав майже 80% від усіх ставок на матч», – розповіли в компанії.

Це не перший випадок, коли гандбол в Україні підозрюють у матчі з фіксованим результатом. Рік тому гра жіночого чемпіонату України з гандболу «Дніпрянка» (Херсон) – «Економічний університет» (Тернопіль) теж потрапив під підозру в нечесній грі.

Другие посты блога

Все посты