Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/Топ-5 подій для ставок на спорт. 8-14 травня

Топ-5 подій для ставок на спорт. 8-14 травня

«Рейтинг Букмекерів» пропонує ознайомитися з п’ятіркою найбільш цікавих подій для ставок на спорт в період з 8 по 14 травня. Програму майбутнього тижня складуть футбольні матчі єврокубків, поєдинок «Рома» – «Ювентус», чемпіонат світу з хокею 2017, а також тенісний турнір серії Masters в Мадриді.

9 мая 2017, 13:40
Топ-5 подій для ставок на спорт. 8-14 травня

«Рейтинг Букмекерів» пропонує ознайомитися з п’ятіркою найбільш цікавих подій для ставок на спорт в період з 8 по 14 травня. Програму майбутнього тижня складуть футбольні матчі єврокубків, поєдинок «Рома» – «Ювентус», чемпіонат світу з хокею 2017, а також тенісний турнір серії Masters в Мадриді.

1. Ліга чемпіонів

Перші матчі півфінальної стадії Ліги чемпіонів 2016/2017 склалися дещо несподівано. Мадридський «Реал» і «Ювентус» здобули переконливі перемоги, і навряд чи щось може перешкодити цим командам вийти в фінал. Проте складно назвати поєдинки чистою формальністю.

У вівторок, 9 травня, «Ювентус» в Турині прийме «Монако». «Бьянконері» в першому матчі здобули перемогу з рахунком 2:0 на виїзді і тепер в конторі Parimatch коефіцієнт на їхній вихід у фінал дорівнює 1,01. За подальший прогрес «Монако» дають 16.0. Що стосується майбутнього матчу, то тут перевага віддається господарям. Коефіцієнт на перемогу команди Массіміліано Аллегрі дорівнює 1,70. За нічию дають 4,00, а за перемогу гостей – 5,50.

«Реал» на своєму полі в першому матчі розгромив «Атлетіко» з рахунком 3:0. Цілком ймовірно, «Матрацники» і на цей раз не зможуть стати перепоною на шляху «Вершкових» в Лізі чемпіонів. На вихід у фінал «Королівського клубу» можна поставити з коефіцієнтом 1,01, а за прохід «Атлетіко» дають 21,0. «Реалу» і «Атлетіко» не віддається перевага в матчі-відповіді. Коефіцієнт на перемогу гостей і господарів дорівнює 2,70. За нічию дають 3,55.

2. Ліга Європи

На відміну від Ліги чемпіонів, в півфіналах Ліги Європи ще зберігається якась інтрига. Якщо «Аякс» в першому матчі розгромив вдома «Ліон» (4:1), то «Манчестер Юнайтед» обіграв на виїзді «Сельту» лише з мінімальним рахунком, що залишає галісійцям шанси. Відповіді на всі питання ми дізнаємося в четвер, коли пройдуть поєдинки.

Контора Parimatch віддає «Ліону» перевагу в матчі-відповіді. Коефіцієнт на перемогу «ткачів» дорівнює 1,65. За нічию дають, як і за перемогу «Аякса» – 4,50. На подальший прохід амстердамців можна поставити з коефіцієнтом 1,15, а за прохід французів дають 5,50.

«Манчестер Юнайтед» практично втратив шанси на фініш в четвірці кращих АПЛ 2016/2017, тому команда Жозе Моурінью, швидше за все, зосередить зусилля на цьому турнірі. Коефіцієнт на їхню перемогу в матчі-відповіді дорівнює 1,55. За нічию дають 4,20, а за перемогу «Сельти» – 5,80. На вихід «Червоних дияволів» в фінал можна поставити з коефіцієнтом 1,10, а за прогрес «Сельти» дають 7,00.

3. «Рома» – «Ювентус» в 36-му турі Серії А

14 травня в рамках тридцять шостого туру італійської Серії А відбудеться матч між «Ромою» і «Ювентусом», який може стати вирішальним для обох команд. Якщо «Рома» програє, то може втратити другу сходинку турнірної таблиці, поступившись її «Наполі». А якщо виграє «Ювентус», то буде вже офіційно визнаний чемпіоном сезону.

Букмекерська контора Parimatch віддає невелику перевагу римському клубу. На перемогу «Роми» можна поставити з коефіцієнтом 2,50. За нічию дають 3,50, а за перемогу «Ювентуса» – 2,75.

4. Чемпіонат світу з хокею 2017

З 5 по 21 травня в Німеччині і Франції пройде чемпіонат світу з хокею 2017 року. Це всього лише третій випадок, коли організатори прийняли рішення провести світову першість відразу в двох країнах.

Букмекерська контора Parimatch віддає перевагу канадським хокеїстам. Коефіцієнт на те, що вони в черговий раз стануть чемпіонами світу, дорівнює 2,20. На другому місці в списку основних претендентів розташувалася збірна Росії (3,75), а трійку замикають хокеїсти зі Швеції (7,50).

5. Турнір серії Masters в Мадриді

З 7 по 14 травня в Мадриді пройде тенісний турнір серії Masters з призовим фондом, що перевищує шість мільйонів євро. Рафаель Надаль після довгої паузи був найкращим в Монте-Карло і Барселоні. Чи зуміє іспанець і в столиці показати найкращий теніс?

Незважаючи на деякі проблеми зі здоров’ям Надаля, саме йому букмекер Parimatch і віддає статус фаворита. На домашній тріумф Рафи можна поставити з коефіцієнтом 2,20. На другому місці в списку основних претендентів йде Новак Джокович (3,85), а трійку замикає Енді Маррей (5,80).

Другие посты блога

Все посты