Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Букмекери: «Реал» – фаворит Ліги чемпіонів після перших матчів 1/4 фіналу

Букмекери: «Реал» – фаворит Ліги чемпіонів після перших матчів 1/4 фіналу

У Лізі чемпіонів в розпалі чвертьфінали – відбулися перші матчі цієї стадії турніру. За оцінкою букмекерів, фаворитом на перемогу в турнірі на даний момент є мадридський «Реал».

14 апреля 2017, 14:58
Букмекери: «Реал» – фаворит Ліги чемпіонів після перших матчів 1/4 фіналу

У Лізі чемпіонів в розпалі чвертьфінали – відбулися перші матчі цієї стадії турніру. За оцінкою букмекерів, фаворитом на перемогу в турнірі на даний момент є мадридський «Реал».

Букмекерська компанія William Hill пропонує зробити ставку на успіх команди Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 2.87. У першому матчі 1/4 фіналу іспанці обіграли на виїзді з рахунком 2:1 мюнхенську «Баварію», шанси якої оцінюються коефіцієнтом 11,0. Зазначимо, що перед чвертьфіналами коефіцієнт на перемогу «Реала» в турнірі дорівнював 6,5, а поставити на чемпіонство баварців можна було за 4,33.

Коефіцієнтом 3,75 оцінюють аналітики ймовірність перемоги в Лізі чемпіонів туринського «Ювентуса», який в першому матчі чвертьфіналу зробив вагому заявку на вихід у наступний раунд, перегравши «Барселону» з рахунком 3:0. Поставити на тріумф каталонців можна з коефіцієнтом 17,0. Перед чвертьфіналами саме команда Луїса Енріке вважалася фаворитом турніру, коефіцієнт на її перемогу дорівнював 3,5. На чемпіонство «Юве» тоді пропонувався коефіцієнт 12,0.

Після домашньої перемоги над «Лестером» в першому матчі чвертьфіналу (1:0) ймовірність того, що Лігу чемпіонів виграє мадридський «Атлетіко», експерти оцінили коефіцієнтом 5,0. Ті ж, хто вірить в ще одну казку від «Лисиць», можуть поставити на їхній підсумковий успіх з коефіцієнтом 51,0. Перед чвертьфіналами на команду Дієго Сімеоне можна було поставити з коефіцієнтом 6,5, на перемогу «Лестера» давався коефіцієнт 26,0.

Імовірність чемпіонства «Монако» після їхньої перемоги в Дортмунді (3:2) оцінюється коефіцієнтом 9,0. Поставити на те, що «Боруссія» не тільки відіграється в матчі-відповіді, але і виграє Лігу чемпіонів, можна з коефіцієнтом 21,0. Перед чвертьфіналами шанси «Монако» оцінювалися коефіцієнтом 13,0, «Боруссії» – 9,0.

Чвертьфінальні поєдинки пройдуть 18 і 19 квітня.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты