Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Британський уболівальник з’їв кінський гній заради $50

Британський уболівальник з’їв кінський гній заради $50

Британський футбольний уболівальник Чарлі Бамбер уклав з друзями парі на те, що з’їсть кінський гній. Хлопець виграв суперечку і отримав суму в £40 ($50), проте його дівчина заявила, що після події не буде цілувати його впродовж місяця.

7 апреля 2017, 15:20
2
Британський уболівальник з’їв кінський гній заради $50

Британський футбольний уболівальник Чарлі Бамбер уклав з друзями парі на те, що з’їсть кінський гній. Хлопець виграв суперечку і отримав суму в £40 ($50), проте його дівчина заявила, що після події не буде цілувати його впродовж місяця.

23-річний фанат клубу «Ексетер Сіті» неабияк розім’явся в пабі перед дербі з клубом «Плімут» в квітні цього року. Надмірна кількість алкоголю і призвела до такого незвичайного парі, повідомляє Daily Mail.

Сказано – зроблено. Бамбер з’їв свіжий гній, залишений поліцейським конем, який проходив по вулиці. Один з його приятелів зняв цей процес на відео.

Щоб впоратися з наслідками парі, хлопцеві довелося з’їсти потім цілий тюбик зубної пасти.

«Я люблю робити божевільні речі, люблю грати на публіку. $50 є $50, але, думаю, я б зробив це безкоштовно. Хлопці сказали, після цього я не дуже багато говорив, тому що у мене з рота був неприємний запах. Що ж, хлопці, можу вам зізнатися – моя подруга не цілує мене вже місяць», – був відвертим Бамбер перед журналістами.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты