Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Тренер «Ельденсе» заарештований за підозрою в здачі гри «Барселоні-Б»

Тренер «Ельденсе» заарештований за підозрою в здачі гри «Барселоні-Б»

Італійський наставник клубу «Ельденсе» Філіппо ді П’єро заарештований після поразки в матчі третього дивізіону чемпіонату Іспанії від «Барселони-Б» з рахунком 0:12. Тренера підозрюють у здачі гри.

5 апреля 2017, 12:24
Тренер «Ельденсе» заарештований за підозрою в здачі гри «Барселоні-Б»

Італійський наставник клубу «Ельденсе» Філіппо ді П’єро заарештований після поразки в матчі третього дивізіону чемпіонату Іспанії від «Барселони-Б» з рахунком 0:12. Тренера підозрюють у здачі гри.

Нагадаємо, «Ельденсе» програв молодіжній команді «Барселони» з рахунком 0:12. Ця поразка позбавила клуб шансів на прописку в третьому дивізіоні, а також стала найбільшою в історії змагання. Відразу після матчу керівництво команди заявило про припинення співпраці з італійськими інвесторами, а також про призупинення виступів в чемпіонаті до закінчення розслідування.

Першим заарештованим став головний тренер команди – Філіппо ді Пьерро, повідомляє Sport-english. У поліції виникли до нього питання після звернення в органи президента клубу Давіда Агілара, а також після виступу одного з гравців – Шейха Саада – на радіо Cadena Copa. Форвард відверто заявив, що деякі його одноклубники отримають шалені гроші з букмекерських контор.

«Ми повинні провести всебічне розслідування цієї ситуації. Є інформація про зв’язки італійських інвесторів клубу з групою, яка має стосунок до ставок і договірних матчів», – зазначив президент Іспанської футбольної ліги Хав’єр Тебас.

Другие посты блога

Все посты