Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Букмекери: «Барселона» – фаворит ЛЧ перед чвертьфіналами

Букмекери: «Барселона» – фаворит ЛЧ перед чвертьфіналами

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування чвертьфінальних пар Ліги чемпіонів. За оцінкою букмекерів, перед цією стадією головним фаворитом на перемогу в турнірі є «Барселона».

17 марта 2017, 15:23
1
Букмекери: «Барселона» – фаворит ЛЧ перед чвертьфіналами

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування чвертьфінальних пар Ліги чемпіонів. За оцінкою букмекерів, перед цією стадією головним фаворитом на перемогу в турнірі є «Барселона».

Букмекерська компанія William Hill пропонує поставити на перемогу каталонського клубу в турнірі з коефіцієнтом 3,5. У чвертьфіналі команда Луїса Енріке зіграє з туринським «Ювентусом», шанси якого на перемогу в розіграші оцінюються коефіцієнтом 12,0. Поставити на те, що з цієї пари в півфінал пройде «Барса», можна з коефіцієнтом 1,4. Вихід італійців в півфінал оцінили коефіцієнтом 2,75.

Імовірність тріумфу мюнхенської «Баварії» оцінюється експертами коефіцієнтом 4,33. У чвертьфіналі німецькому гранду належить бій з мадридським «Реалом», шанси якого на чемпіонство аналітики оцінили коефіцієнтом 6,5. Поставити на вихід «Баварії» в півфінал пропонується з коефіцієнтом 1,61, на Королівський клуб гравець може зробити ставку за 2,2.

Імовірність перемоги в турнірі мадридського «Атлетіко» букмекер оцінив коефіцієнтом 6,5. Команді Дієго Сімеоне в чвертьфіналі дістався «Лестер», шанси якого експерти оцінюють коефіцієнтом 26,0. На вихід «Матрацників» у півфінал можна поставити з коефіцієнтом 1,17. Повірити ж в продовження казки «Лисиць» і зробити ставку на їхній прохід можна за 4,5.

Шанси на те, що найкращою командою Європи стане дортмундська «Боруссія», аналітики оцінили коефіцієнтом 9,0. У чвертьфіналі колектив Томаса Тухеля зіграє з «Монако» (13,0). Поставити на прохід до півфіналу німецької команди можна з коефіцієнтом 1,57, прохід монегасків оцінюється коефіцієнтом 2,25.

Перші чвертьфінальні поєдинки пройдуть 11-12-го квітня, матчі-відповіді – через тиждень – 18-19-го квітня.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты