Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Матч Меморіалу Закарлюки «Металург» З – «Арсенал» міг бути договірним

Матч Меморіалу Закарлюки «Металург» З – «Арсенал» міг бути договірним

Матч Меморіалу Сергія Закарлюки між запорізьким «Металургом» і київським «Арсеналом», який перервався через бійку, міг бути договірним.

Автор — Тарас Гончар
27 февраля 2017, 13:06
Матч Меморіалу Закарлюки «Металург» З – «Арсенал» міг бути договірним

Матч Меморіалу Сергія Закарлюки між запорізьким «Металургом» і київським «Арсеналом», який перервався через бійку, міг бути договірним.

 

Про це заявив головний редактор програми «Профутбол» і член Комітету з етики та чесної гри ФФУ Володимир Звєров.

«Дуже багато грошей було поставлено на те, що в матчі буде забито п’ять і шість голів. $31 тис. було поставлено на 60-й хвилині на тотал більше 4,5. Коефіцієнт 1,2 при рахунку 1:1. Для 60-ї хвилини і для такого ринку – це нонсенс. За правилами букмекерів, якщо матч не дограли, то ставка повертається. Так вийшло, що бійка збіглася з цими аномальними ставками, які не підтвердилися рахунком», – підкреслив Звєров.

Після бійки матч не дограли, а запорізький клуб знявся з турніру.

«Гру перервали через бійку. На жаль, не витримали нерви. В першу чергу, через неадекватне та огидне суддівство. Воно і призвело до того, що господарі турніру почувалися дуже вільно на полі», – зазначив президент «Металурга» Андрій Богатченко.

Також Звєров звинуватив ФФУ в бездіяльності в боротьбі з договірними матчами.

«У будь-якому випадку цей матч має розслідувати ФФУ, але цього робити нікому. Красиво було оголошено, що з 1 лютого в Україні приходить Франческо Баранка – експерт в цих питаннях. Але його досі немає в країні.

За нашою інформацією, Баранка пише листи постійно. Уже десяток листів написав, мовляв, я з 1-го числа хочу працювати. Тобто людину підписали, оголосили, що він приходить з 1 лютого, але з ним ніхто не працює і не хоче працювати. Хтось у відпустці, хтось ще десь. Виконком не може зібратися. Він повинен затвердити Баранку та його повноваження. Ми в черговий раз побачили позицію ФФУ, коли красиво піаритися – це одне. А коли справа доходить до реальної справи – цього немає», – заявив Звєров.

Зазначимо, що в коментарі «Рейтингу Букмекерів» Франческо Баранка заявив, що має приступити до роботи 27 лютого.

Другие посты блога

Все посты