Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Гравця ФК «Андерлехт» запідозрили в ставках на матчі з власною участю

Гравця ФК «Андерлехт» запідозрили в ставках на матчі з власною участю

Захисник бельгійського футбольного клубу «Андерлехт» Олів’є Дешахт підозрюється в ставках на матчі з власною участю. Стосовно футболіста відкрито кримінальне розслідування.

Автор — Тарас Гончар
26 сентября 2016, 15:43
Гравця ФК «Андерлехт» запідозрили в ставках на матчі з власною участю

Захисник бельгійського футбольного клубу «Андерлехт» Олів’є Дешахт підозрюється в ставках на матчі з власною участю. Стосовно футболіста відкрито кримінальне розслідування.

«Андерлехт» проінформований про те, що 35-річний захисник команди Олів’є Дешахт знаходиться під слідством, повідомляє прес-служба клубу. «Андерлехт» не даватиме коментарі у цій справі до завершення розслідування.

За даними бельгійського видання La Dernière Heure, футболіст робив ставки на матчі в сезоні 2014/15. Зокрема, мова йде про гру з клубом «Шарлеруа». Виграш зі ставок на кілька ігор, в тому числі за участю «Андерлехта», склав в цілому €20 тис. (близько $22,5 тис.).

Джерела видання стверджують, що Дешахт вже дав свідчення федеральній поліції, матеріали справи направлені в прокуратуру міста Гента.

Сам гравець заперечує, що робив ставки на ігри. Однак, за його словами, він давав інформацію про стан другої команди «Андерлехта» своєму братові, і той робив ставки в букмекерській конторі Unibet, зазначає L’Équipe.

Відповідно до закону, прийнятому в Бельгії 10 січня 2010 року, жодна людина не має права робити ставки на той матч, на результат якого він може зробити прямий вплив. Порушивши цю заборону, громадянин може бути позбавлений волі від шести місяців до п’яти років і/або оштрафований на суму від €600 (близько $672) до €600 тис. (Понад $672 тис.).

Раніше півзахисника «Рейнджерс» Бартона запідозрили в здійсненні ставки на футбол, який нібито поставив на перемогу «Барселони» над «Селтіком» в ЛЧ. У серпні форвард ФК «Норвіч Сіті» і збірної Північної Ірландії Кайл Лафферті був оштрафований на £23 тис. ($30,5 тис.) за те, що робив ставки на футбольний матч.

У березні FA звинуватила аргентинського захисника Мартіна Демікеліса, який в той момент виступав за «Манчестер Сіті», в тому, що він з 22 січня по 15 лютого 2016 роки зробив 29 ставок на футбольні матчі. У зв’язку з цим в травні його штрафували на £22 тис. (На той момент більше $32 тис.), а також запідозрила в аналогічних порушеннях гравця «Ньюкасла» Джека Колбака.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты