Tribuna/Биатлон/Блоги/Цифри Пекіна-2022 з FAVBET/Цифра дня. Дудченко відіграв найбільшу кількість позицій у чоловічому пасьюті

Цифра дня. Дудченко відіграв найбільшу кількість позицій у чоловічому пасьюті

Стартував останнім!

13 февраля 2022, 11:00
1
Цифра дня. Дудченко відіграв найбільшу кількість позицій у чоловічому пасьюті

Стартував останнім!

Усі троє українців у чоловічому пасьюті опинилися поза топ-10. Дмитро Підручний фінішував 13-м (як стартував), Артем Прима втратив три місця, прийшов 18-м. Антон Дудченко зайняв, на перший погляд, непримітне 23 місце, проте оформив найкраще досягнення гонки – відіграв найбільшу кількість позицій.

Учора у спринті Дудченко фінішував 60-м, ставши останнім біатлоністом, який кваліфікувався у пасьют. +37 позицій – більше наростити сьогодні не зміг ніхто. Близьким до цього був австрієць Фелікс Ляйтнер, який рвонув із 46-го місця на десяте, відігравши 36 позицій.

Українець видав доволі непогану як для себе гонку. Видав дві чисті стрільби (одна лежачи, одна стоячи), три промахи разом на інші дві – Підручний, для порівняння, допустив їх аж п’ять. Саме чиста стрільба дозволила йому відігратися: на другій піднявся на 13 місць, на четвертій – ще на 11. І робив він це швидко – став третім за швидкістю стрільби.

Найцікавіше, що учора одразу після спринта головний тренер чоловічої збірної Юрай Санітра натякнув, що на Дудченка сьогодні результат не тиснув: «З цього моменту починаю підготовку Дудченка та Цимбала до естафети».

Що ж, сподіваємося, Антон зможе нас порадувати ще раз – вже в естафеті. Вона відбудеться 15 лютого об 11:00.

***

З кешбеком 10% від FAVBET можете перевірити, як добре розумієтеся на Олімпіаді. Заходьте, реєструйтеся та покажіть ваші знання зі зимових Олімпійських Ігор в Пекіні!

Фото: Getty Images

Другие посты блога

Все посты