Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/Набір учасників фентезі-турнір H2H Serie A сезон 2014/2015

Набір учасників фентезі-турнір H2H Serie A сезон 2014/2015

Доброго дня!

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — gash
12 августа 2014, 14:33
33
Набір учасників фентезі-турнір H2H Serie A сезон 2014/2015

Ла Ліга і АПЛ вже у грі, то ж не соромимось і приєднуємося до Італійської Серії А.

Правила:

1)      В кожному турі особисто Ви будете грати проти одного із учасників турніру. Хто набрав більше балів – той молодець, одержує перемогу і може взяти з полки пиріжечок.

2)      Один тур в нашому чемпіонаті – один тур відповідно в фентезі.

3)      Всі матчі проходять по календарю чемпіонату, тобто кожен зіграє один з одним два рази. Тут зробимо невеликий відступ від оригінальних правил. Кожен гравець при подачі заявки повинен вказати який клуб він обирає. Це робиться виключно для зручності адміністратора. 20 чоловік, кожен з яких обирає собі клуб і подальші матчі будуть відповідати подальшим матчам цього клубу в Серії А. Тобто, якщо Ви обрали наприклад «Сассуоло», то в першому турі Ви зустрінетесь з тим, хто обрав «Кальярі» і далі по календарю. Вам не важко, а адміністратору простіше.

4)      Бали рахуються автоматично і після кожного туру буде оголошуватись переможець пари. Також, відповідно до всесвітньо прийнятих правил переможець одержує 3 бали, той хто програв нічого, а якщо якимось чином за один тур двоє гравців одержують однакову кількість балів, то відповідно – нічия і по одному балу в скарбничку кожного.

Що вимагається від учасників:

  • Підписатися на блог.
  • Дати згоду на участь і вказати який клуб ти обираєш, написавши в коментарях: «Участвую, Мілан», «Приймаю участь, Парма».
  • Вступити в лігу турніру: 0633455f7cee
  • Ну і як правильно сказав творець всієї цієї «матриці»: грати до кінця не дивлячись на те, на якому місці в турнірній таблиці ти є.

Від себе обіцяємо оновлення турнірної таблиці після кожного туру, яка, дивлячись на те, хто яку команду обере може дуже відрізнятись від справжньої, цікаві протистояння та булочки з чаєм.

На цьому, друзі мої, поки що все. Чекаємо поки зберуться 20 чоловік, не забуваємо обирати собі назву клубу, підписуватись на блог, вступати в лігу та грати до кінця, адже кожен тур може вирішити майже все.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты