Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2Hком fantasy EPL 2019/20. Gameweek 1 Results

H2Hком fantasy EPL 2019/20. Gameweek 1 Results

Англійська Прем’єр-ліга стартувала! Дебютний сезон командного Н2Н-фентезі чемпіонату Англії розпочався разом із нею. Ось короткі підсумки 1-го туру.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
13 августа 2019, 10:01
3
H2Hком fantasy EPL 2019/20. Gameweek 1 Results

Англійська Прем'єр-ліга стартувала! Дебютний сезон командного Н2Н-фентезі чемпіонату Англії розпочався разом із нею. Ось короткі підсумки 1-го туру.

У першому турі команди досить високо зафіксували планку набраних фентезібалів, чому посприяли бадьорі перфоменси лідерів "Ліверпуля" та "Ман Сіті". У середньому на команду набрано 132.0 фб, на одного гравця - 66.0 фб.

Результати 1 туру:

Найрезультативнішою в турі виявилась зустріч "Тотнема" із "Астон Віллою" - 319 фб.

Найменш результативний матч - "Бернлі" - "Саутгемптон" - 198 фб.

Man of the Tour - Dmitry Martynenko ("Тотнем") - 87 фб

Lucky winner - kovak ("Бернлі") - 59 фб

GW1 Best Team - "Тотнем" - 163 фб

#ЗбірнаТуру №1:

Турнірна таблиця поки що малорепрезентативна, але переможцям 1-го туру приємно бачити себе на вершині.

Нагадую, що система підрахунку турнірних балів сформована так, щоб зберегти цінність перемог в дуелях гравців і забезпечити баланс між "чистими" перемогами (які дозволяють відірватись від суперника на 3 бали) та перемогами за "додатковим показником" (які забезпечують мінімальний відрив від суперника - на 1 бал).

Анонс 2 туру:

Нагадую про організаційні моменти: дедлайн по сплаті реєстраційних внесків - 16.08.2019 о 23:59 год. У цьому пості динаміка проведених оплат позначається підкресленням. Якщо ви оплатили кошти, але не позначені - стукайте в приватні повідомлення або в чаті/приваті телеграму.

Не забувайте про наш телеграм-канал з оперативною інформацією по усіх фентезі-турнірах цього блогу та чатом для спілкування учасників: Tribuna Fantasy

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты