Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H фентезі УПЛ 2019/20. Набір учасників на Колективний та Індивідуальний турніри

H2H фентезі УПЛ 2019/20. Набір учасників на Колективний та Індивідуальний турніри

Новий сезон української Прем’єр-ліги не за горами, на Tribuna.com з’явилась можливість створювати фентезі-команди - а це сигнал до старту нового фентезі-сезону в форматі «head-to-head».

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
16 июля 2019, 14:26
215
H2H фентезі УПЛ 2019/20. Набір учасників на Колективний та Індивідуальний турніри

Ну що, починаємо?

 Стежити за матчами багатостраждальної, але досі улюбленої УПЛ вдвічі цікавіше, якщо одночасно грати в фентезі-футбол. А якщо це робити в форматі Н2Н та ще й грошовою мотивацією – в чемпіонату України існує ризик перетворитись на найвидовищніший футбольний турнір у світі.

Грати в фентезі-Н2Н в турнірі чемпіонату України вже стало хорошою традицією, яку не варто порушувати і в сезоні 2019/2020.

Минулий сезон в межах цього блогу став революційним - окрім вже стандартного Командного чемпіонату України паралельно було проведено Індивідуальний турнір. У новому сезоні продовжуємо в тому ж ритмі.

Основні правила незмінні - збираємо (або підтверджуємо участь) команди по 4 гравці, створюємо власні фентезі-команди, перераховуємо реєстраційні внески і рубаємось в азартному шалі.

Переважне право на підтвердження участі в Командному чемпіонаті України мають активні учасники попередніх сезонів.

UPD: Беручи до уваги активність бажаючих гравців, і в найкращих традиціях реальної УПЛ (яка полюбляє змінювати і коригувати формати та регламенти за 5 хвилин до початку сезону, хехе) спробуємо наважитись на експеримент із розширенням складу команд до 4-х гравців.

Заявки команд на сезон 2019/20:

1. Шахтар (Frol, Корабел_79, antonuv, Solus11157)

2. Ворскла (slam, Roma Golovanov, Evg, Alex Fish

3. Волинь (гратиме за календарем «Львова») (inform, Dyadya Vitya, Богдан Андриюк, Вова Поторась)

4. Зоря (ПалГеннадич, Роман Фур, Олег Герасимов, Nazar k)

5. Олімпік (STAS1980, Underdog86, igorrogal, Янчик)

6. Маріуполь (VeTaL-SAN, Victor77, vmsagan, olegkin)

7. Чорноморець (за календарем "Колоса") (DT, Dmitry Martynenko, Петр Моисеенко, ReneSasha)

8. Десна (Medved_Dnepr, lordemont, Posipaka, САРКАЗМ)

9. Олександрія (VeresДмитрий Руденко, Franciscanec, аргентина)

10. Дніпро-1 (екс-Арсенал-Київ) (FC "Prometey", alex2777, Володимир Марчук, demos)

11. Карпати (DimaLviv, Богдан Матулкін, djorkaeff, zigazaga)

12. Динамо (Pele, nickson, Наталия Таран, Gryschchuk Dima)

Окрім цього, учасники можуть в межах команд проводити трансфери - міняти склади команд за обапільною згодою, без проблем.

Регламент турніру наступний:

Команди грають між собою згідно з офіційним календарем змагань української Прем'єр-ліги. У першому турі гравці формують пари згідно із офіційною заявкою - "перший номер" однієї команди грає з "першим номером" команди-суперника, "другий" із "другим", "третій" з "третім", "четвертий" з "четвертим".

У наступних турах пари суперників будуть розподілятись згідно з особистим загальним рейтингом гравців за тим самим принципом - "перший з першим", "четвертий з четвертим" (гравці з найкращим поточним рейтингом зустрічаються між собою; гравці з найгіршим - між собою).

Кожна команда матиме можливість здійснити заміну гравця, який вибув з гри (не проводить замін три і більше тури поспіль). Обов'язок відстежування активності гравців та пошук потенційних новачків покладається на самі команди. Новоприбулий гравець стає учасником команди і турніру після сплати реєстраційного внеску (з 4 по 22 тур - 200.0 грн; з 23 по 32 тур - 100.0 грн).

Правила нарахування очок:

- за перемогу нараховуватиметься три очки переможцеві, нуль - команді, що програла;

- нічия - по одному очку кожній з команд.

Призовий фонд чемпіонату.

У минулому сезоні призовий фонд було сформовано в розрахунку - 200,0 UAH членського внеску з кожного учасника турніру. Загальна сума в розмірі 7200,0 UAH була справедливо розподілена між чемпіоном, срібним та бронзовим призерами, переможцем Групи Б та найкращим бомбардиром чемпіонату.

В новому сезоні та у зв'язку із "закінченням епохи бідності" розмір внеску залишається таким самим. Учасники, які внесли кошти, будуть помарковані жирним шрифтом у списку вище.

Дедлайн для внесення коштів: 26.07.2019 року о 23:59 год.

Реквізити для внесення коштів (як для командного, так і індивідуального турнірів): 5168 7554 3954 4020 Приватбанк. Гусак Юрій Іванович. (у минулому сезоні за сором’язливими пропозиціями учасників турніру запроваджено також бонусну винагороду модератору турніру. Дякую за таку ініціативу, як варіант пропоную такий підхід: 200 грн з кожного - це обов’язковий внесок, він піде в призовий фонд. 10-50 грн - це благодійний внесок кожного учасника за його бажанням на організаційні потреби)

Прошу всіх учасників долучитись до ліги турніру. Код запрошення: 5c07a22c4e8b

Також усі бажаючі можуть реєструватись на участь в індивідуальному Н2Н-фентезі чемпіонаті України. Кількість місць - 24. Реєстраційний внесок - 200 UAH.

Перелік зареєстрованих на участь в паралельному індивідуальному Н2Н-УПЛ турнірі:

1. djorkaeff 

2. VeTaL-SAN

3. Posipaka

4. Dmitry Martynenko

5. sem1788

6. antonuv

7. аргентина

8. Dyadya Vitya

9. Корабел_79

10. lordemont

11. Игорь Симоненко

12. vmsagan

13. Veres

14. Вова Поторась

15. Victor77

16. оlegkin

17. Medved_Dnepr

18. alex2777

19. Вано1992

20. DT

21. Evg

22. Богдан Андриюк

23. ReneSasha

24. Roma Golovanov

Якщо окремі організаційні і технічні моменти не висвітлено в цьому пості, пишіть в коментарі усе, що вас турбує – по можливості буде надано швидкий і якісний зворотній зв’язок.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов
Показать еще 215

Другие посты блога

Все посты