Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Завершився черговий сезон фентезіфутболу на Тribuna.com, час увести до символічної Зали слави Н2Н-фентезі нових членів.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
5 июня 2019, 18:01
12
Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Завершився черговий сезон фентезіфутболу на Тribuna.com, час увести до символічної Зали слави Н2Н-фентезі нових членів.

Традиційно, в сезоні 2018/2019 в межах сегменту фентезі на Трибуні відіграно турніри по чемпіонату світу-2018, по Лізі чемпіонів, і вже третій сезон української Прем'єр-ліги в форматі head-to-head "три на три".

Крім цього, вперше з 2015-го року відіграно індивідуальний турнір по англійській Прем'єр-лізі в новаторському форматі (два етапи, 2 дивізіони по 20 учасників) та проведено індивідуальний Н2Н-фентезі чемпіонат України (двоетапний формат на 2 дивізіони по 24 гравці, які в другому етапі трансформувались в 4 групи по 6 гравців).

Приємно, що до традиційного "пулу" активних фентезі-гравців постійно додаються нові учасники, які ошаленіло і натхненно змагаються за віртуальні (та реальні грошові) відзнаки найкращих фентезі-прогнозистів Трибуни.

Вважаю, що варто згадати усіх призерів кожного з турнірів фентезі-футболу на Трибуні, і віддати їм належне шанування за участь і небайдужість при створенні потужної движухи на сайті.

Отже, Зала Слави Н2Н-фентезі на Тribuna.com виглядає ось так:

Станом на сьогодні лише сім гравців зібрали три і більше відзнаки в фентезі-турнірах на Трибуні. Серед цієї "чудової сімки" окремо вирізняється старожил фентезі-движухи antonuv, який має в своєму активі три "золотих" відзнаки - два чемпіонства України (в командному форматі) та Ліга чемпіонів. Здобутки цієї символічної топ-7 виглядають ось так:

Після короткої літньої павзи на нас очікує старт нового фентезі-сезону на Трибуні, а отже є намір продовжувати активний Н2Н-рух в межах цього блогу.

В планах на сезон 2019/2020:

1. Н2Н-турнір по Копа Америка (індивідуальний або командний) - за умови, якщо цей турнір буде проводитись в сегменті фентезі Трибуни.

2. Індивідуальний Н2Н-фентезі чемпіонат України - чи влаштовує вас формат і сітка такого турніру, чи є доцільність його проводити?

3. Командний Н2Н-фентезі чемпіонат України - як щодо розширення складу команд до "4 на 4"?

4. Н2Н-фентезі чемпіонат Англії - є побажання провести командний чемпіонат Англії (в складі команд "2х2", а в ідеалі - "3х3"), які ваші міркування і пропозиції? чи проводити паралельно з командним ще індивідуальний чемпіонат в форматі минулого сезону?

5. Н2Н-фентезі Ліга чемпіонів (з розширенням в 2020-му році на три єврокубкові турніри: ЛЧ, Кубок УЄФА, Кубок Інтертото) - які побажання і пропозиції по цьому формату?

Якщо маєте ідеї, побажання, дієві пропозиції для зміни чи вдосконалення форматів турнірів, пропозиції по призовому фонду чи інших матеріальних заохоченнях для призерів - ласкаво прошу в коментарі, можна обговорювати і дискутувати.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты