Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Майстрів фентезі-футболу треба знати «в обличчя». Або хоча б за нікнеймами.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
18 июля 2018, 16:28
3
Зала Слави Н2Н-фентезі на Tribuna.com

Майстрів фентезі-футболу треба знати "в обличчя". Або хоча б за нікнеймами.

З моменту запуску на Трибуні ігрового сегменту фентезі-футболу, в блогосфері сайту з'явився цей блог, автор якого ДНЕПРовец взявся за організацію та проведення різноманітних фентезі-турнірів. Із часом знамено модератора перехопив я і продовжую надокучати вам всякими фентезі-штучками вже майже два роки.

За цей тривалий відрізок часу в межах цього "сертифікованого" блогу проведено 11 фентезі-турнірів у різноманітних форматах. Стартували ми з традиційних індивідуальних "head-to-head", пізніше розширили формат у командний "два проти двох", а рідна УПЛ вже втретє буде проводитись в бойовому і насиченому форматі "3х3".

В межах цього блогу вже сформувався традиційний пул активних фентезі-гравців, щороку він поповнюється новими іменами, які ошаленіло і натхненно змагаються за віртуальні відзнаки найкращих фентезі-прогнозистів Трибуни.

Вважаю, що варто згадати усіх призерів кожного з турнірів фентезі-футболу на Трибуні, і віддати їм належне шанування за участь і небайдужість при створенні потужної движухи на сайті.

Отже, Зала Слави Н2Н-фентезі на Тribuna.com виглядає ось так:

Вже за кілька днів стартує новий сезон УПЛ 2018/2019, який проводитиметься за новаторською схемою - окрім вже звичного "командника три на три" паралельно буде проводитись індивідуальний Н2Н-фентезі чемпіонат України. Тому невдовзі Зала Слави поповниться новими іменами.

Насолоджуйтесь футболом у всіх його проявах і вписуйте свої імена в історію фентезі!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты