Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy ЧС-2018. Регламент і анонс 1 туру

H2H Fantasy ЧС-2018. Регламент і анонс 1 туру

Після того, як розіграти титул чемпіона світу в Н2Н-фентезі зголосилось 32 активних учасники, було проведено жеребкування групового етапу.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
13 июня 2018, 17:06
4
H2H Fantasy ЧС-2018. Регламент і анонс 1 туру

Після того, як розіграти титул чемпіона світу в Н2Н-фентезі зголосилось 32 активних учасники, було проведено жеребкування групового етапу.

Учасники відтепер гратимуть згідно з календарями національних збірних, які до них прикріплено.

Призовий фонд:

Згідно з умовами участі в Н2Н-фентезі турнірі усі учасники зобов'язались сплатити членський внесок в розмірі 200,0 UAH, таким чином призовий фонд Н2Н-ЧС2018 сформовано в розмірі 6400,0 UAH.

Реквізити для внесення коштів: 5168 7555 1251 6473 Приватбанк. Гусак Юрій Іванович. (в коментарях періодично виникали сором’язливі пропозиції бонусної винагороди модератору турніру. Дякую за таку ініціативу, як варіант пропоную такий підхід: 200 грн з кожного - це обов’язковий внесок, він піде в призовий фонд. 10 грн - це благодійний внесок кожного учасника за його бажанням на організаційні потреби)

Дедлайн по оплаті встановлено до початку матчів 2-го туру ЧС-2018 - 21:00 год. 19.06.2018 року. Учасник турніру, який до цього строку не виконає своїх фінансових зобов'язань, буде дискваліфікований, не допущений до участі до будь-яких інших фентезі-турнірів на Трибуні в межах цього блогу, і загалом отримає цілу купу віртуальних ху#в в карму :)

Сподіваюсь на вашу чесність, порядність і відповідальність. Більшість учасників турніру є активними користувачами Трибуни, впевнений, що жодних проблем у них із оплатою своєї участі у грі не виникне. Динаміку оплати внесків буде відзначено у цьому пості, нікнейми учасників, які сплатили кошти, будуть підкреслені пунктиром.

Розподіл призового фонду буде здійснено наступним чином:

- переможець турніру отримає 3200,0 UAH (50% призового фонду)

- срібний призер отримає 1600,0 UAH (25% призового фонду)

- бронзовий призер (переможець матчу за 3 місце) отримає 800,0 UAH (12,5% призового фонду)

- найкращий гравець турніру (учасник, який набере найбільшу кількість фентезі-балів протягом усього турніру) отримає 800,0 UAH (12,5% призового фонду).

Регламент турніру:

Граємо згідно з офіційним календарем групового етапу Чемпіонату світу-2018. Після завершення усіх матчів звітного туру підбиваються його підсумки. Переможцем в очному протистоянні стає гравець, який набрав більше фентезі-балів у турі, аніж його суперник. За перемогу нараховується 3 залікових бали, за поразку - 0 залікових балів, нічия - по 1 заліковому балу кожному гравцеві.

Після завершення групового турніру по 2 найкращих команди з кожної групи виходять у плей-оф і продовжують грати згідно з офіційною турнірною сіткою Чемпіонату світу-2018.

При рівності залікових балів у турнірних таблицях груп у декількох учасників застосовуватиметься наступна умова: "Якщо дві і більше команд наберуть однакову кількість очок по завершенню групових матчів, то для визначення зайнятих командами місць діють наступні критерії: а) більша кількість набраних очок в групових матчах між відповідними командами; б) краща різниця фентезі-балів за підсумками групових матчів між відповідними командами; в) більша кількість набраних фентезі-балів в групових матчах між відповідними командами"

Якщо виникають ще якісь питання, непорозуміння або дієві пропозиції - пишіть в коментарях, врегулюємо усе до початку турніру.

Вкотре наполегливо прошу всіх вступити в Лігу турніру. Код запрошення: 16ab9957f469

Анонс 1 туру:

Вдалих трансферів та успіхів вашим фентезі-командам!

Другие посты блога

Все посты