Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy ЧС-2018. Набір учасників

H2H Fantasy ЧС-2018. Набір учасників

Старт чемпіонату світу не за горами, а невдовзі на Трибуні запустять fantasy-змагання, відтак - саме час оголосити про старт індивідувального турніру в форматі Н2Н.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
8 июня 2018, 11:42
100
H2H Fantasy ЧС-2018. Набір учасників

Старт чемпіонату світу не за горами, а невдовзі на Трибуні запустять fantasy-змагання, відтак - саме час оголосити про старт індивідувального турніру в форматі Н2Н.

Як граємо?

Ідеальним та оптимальним варіантом було б зібрати 32 активних гравці, які надалі в рандомному порядку будуть закріплені за реальними збірними командами-учасниками групового етапу Чемпіонату світу і гратимуть очні зустрічі згідно з офіційним календарем турніру.

Що потрібно від учасників?

1. Насамперед, заявити про своє бажання грати в Н2Н-турнірі. Це можна зробити в коментах до цього посту, до будь-якого іншого посту в цьому блозі, в статусах модераторів, в приватні повідомлення, поштовими голубами - одним словом, як вам усім заманеться.

2. Зібрати команду. Це можна буде зробити після того, як у відповідному ігровому сегменті Трибуни з'явиться закладка fantasy по Чемпіонату світу.

3. Вступити в Лігу турніру. Код запрошення: 16ab9957f469

4. Відповідально ставитись до своїх обов'язків і поважати суперників по турніру - не забувати про заміни і не забивати на турнір по ходу 1-2 турів. Переваги Н2Н-формату в тому, що навіть набравши небагато фентезі-балів, можна здобувати перемоги в очних зустрічах з суперниками, тому не варто розчаровуватись після першої невдачі і закидувати цю цікаву розвагу.

Важливі організаційні моменти:

1. Членський внесок. Н2Н-фентезі турнір буде платним, щоб додатково мотивувати учасників дограти його до кінця, а також сформувати призовий фонд для переможця і фіналіста турніру. Щодо розміру внеску висловлюйтесь в коментарях. На мою думку, внесок в розмірі 100-300 грн. цілком підйомний для кожного потенційного учасника турніру. Оплата внеску буде передумовою допуску до гри, реквізити рахунків будуть повідомлені додатково.

2. Формування списку учасників. Впродовж кількох років існування fantasy-змагань на Трибуні сформувався певний "пул" відповідальних гравців, які добросовісно відіграють усі свої матчі на турнірах, не забивають на гру на півдорозі, виконують зобов'язання по оплаті внесків тощо. Таким гравцям надаватиметься перевага перед акаунтами новачків або гравців, що були помічені в безвідповідальному ставленні до гри.

Наразі пам'ятайте, що вільними є лише 32 місця, тож повідомляйте про свою готовність грати і міркування щодо розміру членського внеску.

Список учасників:

1. djorkaeff

2. Богдан Матулкін

3. DimaLviv

4. STAS1980

5. ПалГеннадич

6. alex2777

7. Богдан Андриюк

8. nickson

9. DT

10. Posipaka

11. antonuv

12. jevarodi

13. Pele

14. Наталия Таран

15. A simple man

16. Veres

17. lordemont

18. Medved_Dnepr

19. VeTal-SAN

20. FC "Prometey"

21. Victor77

22. Beckham

23. Корабел_79

24. Dyadya Vitya

25. Butra

26. Роман Фур

27. shapoval

28. igorrogal

29. Forza Italia

30. Underdog86

31. paul

32. Dnipro calcio fan :-)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты