Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 27-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 27-го туру

В огляді звітного туру Н2Н-фентезі УПЛ - карколомні стрибки «Чорноморця», «Шахтар», що підкрадається до нових для себе вершин, і як лідерство в загальному заліку допомагає просувати свою команду в турнірі.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
17 апреля 2018, 13:56
5
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 27-го туру

В огляді звітного туру Н2Н-фентезі УПЛ - карколомні стрибки "Чорноморця", "Шахтар", що підкрадається до нових для себе вершин, і як лідерство в загальному заліку допомагає просувати свою команду в турнірі.

27-й тур став найгіршим в ІІ етапі в плані набору фентезі-балів - 1312 балів зібрали усі 12 команд, в середньому - по 109 на команду.

Справжніми "джокерами" туру згідно з інформацією Tribuna.com стали класичні фентезі-ноунейми - хавбек "Зірки" Білоног (12), а також захисна ланка "Маріуполя" - голкіпер Гальчук (11) і захисник Кирюханцев (9). Зізнавайтесь, хто взяв їх до свого складу перед цим туром?

Результати 27-го туру:

"Чорноморець" потужно переміг "Зорю", "Карпати" добряче насолили амбіціям "Зірки", а "Олександрія" в робочому режимі підтвердила статус лідера турніру.

В Групі Б дещо похитнула свої позиції "Волинь", не змігши переграти "Маріуполь". "Шахтар" тихою ходою почав дихати в спину лідеру групи, розгромивши аутсайдера.

Цифри туру:

247 - найрезультативнішим матчем туру стала зустріч "Чорноморця" і "Зорі"

180 - "Олімпік" і "Шахтар" на пару зібрали найменше балів серед усіх інших зустрічей туру

50 - Гравцем туру став michael82 ("Зірка")

24 - зі сміховинним показником nickson ("Шахтар") отримує відзнаку "Щасливця туру", встановивши рекорд цього сезону в даній номінації

6 - Butra ("Волинь") і Богдан Андриюк ("Ворскла") продовжують регулярно відзначатись голами, синхронно продовживши найтривалішу чинну забивну серію чемпіонату до 6 матчів

136 - Командою туру стали "Карпати"

Символічна збірна 27-го туру:

В бомбардирських перегонах двовладдя влаштували партнери по команді, яка є поточним лідером турніру. Загалом перша десятка бомбардирів чемпіонату виглядає ось так:

Турнірні таблиці обох груп після 27 турів:

Відрив у 5 балів між лідером і переслідувачами зберігся, а от на поточне друге місце піднявся "Чорноморець", здійснивши найкращий прорив туру.

В Групі Б "Шахтар" вийшов з "крутого піке" і помалу нав'язує боротьбу "Волині", паралельно буцаючись з міцною "Ворсклою". "Маріуполь" чатує на помилки своїх опонентів, а "Динамо" пливе по течії, адже нижче свого 5-го (11-го загалом) місця переможець Групи Б минулого сезону не впаде.

Особливе досягнення після цього туру в "Олімпіка", точніше його лідера - ArtemGolyashov офіційно очолив загальний залік гравців фентезі в УПЛ на Трибуні. Вітання Артему! Як бачимо, тільки в нашому чемпіонаті найкращий гравець може виступати за найгіршу команду першості.

Анонс 28-го туру:

Усім вдалих трансферів і бадьорого настрою!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты