Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 20-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 20-го туру

Українська прем’єр-ліга завершила зимову паузу, команди продовжують боротьбу в чемпіонаті, а на віртуальних полях «фентезі» відбуваються не менш драматичні протистояння.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
23 февраля 2018, 16:58
9
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 20-го туру

Українська прем'єр-ліга завершила зимову паузу, команди продовжують боротьбу в чемпіонаті, а на віртуальних полях "фентезі" відбуваються не менш драматичні протистояння.

Н2Н-турнір повернувся у всій своїй красі! Зимова перерва явно пішла на користь учасникам чемпіонату - усі пірнули в гру максимально сконцентровані. Як наслідок - встановили абсолютний рекорд поточного чемпіонату - 2958 фентезі-очок набрали всі 36 гравців турніру, в середньому - по 247 на команду.

Найкориснішими гравцями туру стали півзахисник "Шахтаря" Марлос (22 бали), нападник "Маріуполя" Борячук (14) і захисник "Зорі" Тимчик (12).

Результати 20-го туру:

Оригінальні результати звітного туру - в трьох матчах мінімальні перемоги здобули команди, які сукупно набрали менше фентезі-балів, ніж суперники. "Head-to-head, bloody hell". Єдина "чиста" перемога в турі в активі "Карпат" - "леви" зненацька впевнено винесли одного з лідерів чемпіонату.

Цифри туру:

537 - битва між лідерами турніру - "Сталь" - "Олександрія" - стала найрезультативнішою в турі

430 - "Динамо" і "Олімпік" на правах аутсайдерів скатали "тотал менше"

113 - монструозний перфоменс від Medved_Dnepr ("Сталь"). Дніпровський бомбардир "Сталі" вдруге підряд і втретє за останні чотири тури здобуває відзнаку "Гравець туру"

75 - Dyadya Vitya ("Волинь") знайшов себе в рубриці "Щасливець туру" - друга його відзнака в трьох останніх турах. В інших обставинах доробку на 75 балів вистачило би, щоб стати Гравцем туру, але 20-й тур виявився аномальним

4 - держателем нової забивної серії став lordemont ("Олександрія")

279 - Командою туру стали "Карпати"

4 - вперше за двосезонну історію Н2Н-фентезі чемпіонатів України гравцям підкорилась "гросмейстерська" відмітка в 100 фентезі-балів за тур. І характерно, що в цьому турі таких гравців виявилось аж четверо. Усі вони, очевидно, потрапили до символічної збірної туру

У бомбардирських перегонах відбулось максимальне ущільнення - одразу семеро гравців відзначились 13-ма забитими голами, а ще шестеро мають на гол менше.

Турнірна таблиця після 20 турів:

Стратегічна перемога "Олександрії" над одним з переслідувачів закріпила команду в лідерській позиції. "Зірка" із "Зорею" провели мінімальну рокировку, а "Чорноморець" з "Карпатами" увірвались в топ-6, хоча "Волинь" формально теж у "верхній шістці". Мінімальна поразка "Маріуполя" вкупі з пристойними результатами його суперників, тимчасово витіснила "чайок" в нижню частину турнірної таблиці, де все відносно стабільно - чотири останніх місця незмінні.

Анонс 21-го туру:

Успішних трансферів і вдалої гри всім! Сподіваюсь, новий тур принесе нам нові рекорди.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты