Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 19-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 19-го туру

Без суддівських скандалів, несправедливих вилучень і піддтрибунних сутичок - останній перед відпусткою тур Н2Н-фентезі чемпіонату України завершився, а його результати вже до вашої уваги.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
12 декабря 2017, 10:11
8
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 19-го туру

Без суддівських скандалів, несправедливих вилучень і піддтрибунних сутичок - останній перед відпусткою тур Н2Н-фентезі чемпіонату України завершився, а його результати вже до вашої уваги.

Не зважаючи на те, що останній тур перед зимовою перервою в УПЛ став досить результативним, у Н2Н-фентезі він встановив новий антирекорд турніру - 1092 набраних фентезі-бали усіма командами (по 91 в середньому на команду). Так слабо ми ще не грали з початку сезону.

Найкориснішими юнітами туру стали півзахисник "Маріуполя" Тотовицький (13), півзахисник "Сталі" Малакян (12) і нападник "Зірки" Рассадкін (11).

Результати 19-го туру:

"Дивний тур - одні виграють, інші програють", як сказав би класик крилатих цитат. Лідер чемпіонату "Олександрія" зазнав дошкульної поразки в матчі проти "Динамо" (і небагато бракувало, щоб програти "начисто"). "Зоря", яка обіймала другу позицію, теоретично не мала б мати проблем з кризовим "Шахтарем", але гучно поступилась "гірникам". "Сталь" і "Зірка" отримали важливі стратегічні перемоги над суперниками, які перебували поруч них в турнірній таблиці. "Карпатам" теж забракло дещиці, щоб впевнено винести "Волинь" в галицько-волинському дербі.

Цифри туру:

219 - найрезультативнішим матчем в турі стала зустріч "Маріуполя" і "Сталі"

158 - "Олімпік" з "Ворсклою" зіграли в "тотал менше"

47 - відзнаку "Гравець туру" вдруге за останні три тури отримує Medved_Dnepr ("Сталь"). Ось для кого зимова -перерва небажана - адже Medved_Dnepr набрав пристойної ходи

27 - "Щасливцем туру" із найнижчим необхідним для цього показником з початку чемпіонату став nickson ("Шахтар")

5 - у нас новий лідер в номінації "Найдовша чинна забивна серія", це гравець "Шахтаря" antonuv, який справно забиває в п'яти матчах поспіль. Може це свідчення відродження чемпіонів минулого сезону

115 - "Сталь" отримує звання Команди туру

Символічна збірна 19-го туру складається із знайомих облич - вже згадуваний Medved_Dnepr втретє за останні чотири тури стає фігурантом цієї почесної номінації, а michael82 - вдруге підряд. Також варто відзначити і чудовий персональний показник traktormaz, який потрапив в Збірну туру не забивши гол (в своїй дуелі поступився Гравцеві туру), так ще й набрав 45 фентезі-балів (другий особистий показник в турі), перебуваючи на 35-му місці в загальному заліку. Розкішний перфоменс!

Бомбардирські перегони теж відзначаються інтригою - на вершині тимчасове тривладдя, ще шестеро снайперів на відстані витягнутої руки (і забитого м'яча) від лідерів.

Турнірна таблиця після 19 турів:

"Олександрія" попри поразку зберегла 3-очковий відрив від переслідувача, а на другу сходинку вийшла "Сталь", посунувши "Зорю" на своє місце. "Динамо", "Ворскла" і "Шахтар" гучно заявили про своє бажання боротись до кінця - три весняних тури будуть спекотними в "нижній шістці", тому всі, хто перебуває на місці нижче третього, не можуть почувати себе в безпеці.

Анонс 20-го туру:

Наразі всі учасники Н2Н-фентезі УПЛ вслід за своїми реальними "аватарами" йдуть у відпустку, набираються сил і натхнення на вирішальні дуелі в І-му етапі чемпіонату, тож зустрінемось вже після новорічно-різдвяних свят.

Усім бажаю хорошого святкового настрою, миру і злагоди!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты