Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 17-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 17-го туру

Нові рекорди, потужні особисті і командні перфоменси, а також важливе організаційне оголошення - все це і багато іншого в традиційному огляді туру.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
27 ноября 2017, 14:42
25
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 17-го туру

Нові рекорди, потужні особисті і командні перфоменси, а також важливе організаційне оголошення - все це і багато іншого в традиційному огляді туру.

17-й тур ознаменував новий рекорд результативності серед учасників чемпіонату - всього 12 команд в турі зібрало 2522 фентезі-бали, в середньому - по 210 балів на команду. Найкращий показник з початку турніру.

Найкориснішими придбаннями туру стали захисник "Динамо" Морозюк, півзахисник "Олімпіка" Прийомов (по 12) і півзахисник "Шахтаря" Марлос (11).

Результати 17-го туру:

Сенсацією туру стала "розгромна" поразка одного з лідерів турніру "Маріуполя" - "Ворскла" видала чудовий командний перфоменс. В такому ж переконливому стилі переміг і поточний лідер чемпіонату "Олександрія", а в битві аутсайдерів "Шахтар" був значно переконливішим за "Олімпік". "Волинь" здобула важливу стратегічну перемогу над "Чорноморцем", а "Зоря" зі "Сталлю" виявились сильнішими за суперників, що перебували нижче від них в турнірній таблиці.

Цифри туру:

461 - "Олександрія" з "Карпатами" влаштували шалену відкриту рубанину, набравши на двох найбільше фентезі-балів серед інших пар туру

380 - "Олімпік" із "Шахтарем", як і пасує командам з низів турнірної таблиці, зірок з неба не хапали, видавши найбільш закритий матч туру (однак, не по рахунку)

93 - Medved_Dnepr ("Сталь") став "Гравцем туру", а одночасно абсолютним рекордсменом турніру в цій номінації - ані в поточному, ані в минулому чемпіонаті жодному з гравців не вдавалось набрати в турі стільки фентезі-балів. Дуже круто!

59 - inform ("Ворскла") став "Щасливцем туру"

5 - найтривалішу чинну забивну серію продовжує зберігати (і оновлювати) Dyadya Vitya ("Волинь")

244 - Командою туру (оновивши рекордний командний показник з початку чемпіонату) стала "Олександрія"

Символічна збірна 17-го туру:

В бомбардирських перегонах намалювалось тривладдя. Однак ще чотири "снайпери" не проти порушити ідилію на вершині таблиці персональних досягнень.

Турнірна таблиця після 17 зіграних матчів:

"Олександрія" трохи міцніше закріпилась на вершині таблиці. "Зоря" та "Сталь" зробили синхронні кроки вверх і сформували поточну трійку лідерів. "Волинь" із "Зіркою" сформували такий собі вододіл між двома "шістками", а в нижній з них продовжує вирувати життя - "Динамо" з "Шахтарем" відштовхнулись від напівмертвого "Олімпіка" і повільними кроками наздоганяють "Ворсклу" з "Карпатами".

Анонс 18-го туру:

!!!Ще одне важливе оголошення наостанок:

Нещодавно профіль одного з модераторів блогу Евгений за Шахтер був засланий у Країну вічного бану всесильними адмінами сайту. Такі санкції унеможливлять його повноцінний виступ в командному турнірі, "Шахтар" героїчно злиється і розгорне медіа-кампанію проти всіх і всього на світі. Нам такі проблеми, звісно, не потрібні, ну і крім того, наш оргкомітет вже віддавна зарекомендував себе як найгуманніший в світі.

Тому виникла пропозиція дозволити Євгену створити альтернативний профіль, під який він набере собі тих гравців, які на даний момент є в його команді, зможе використати 3 трансфери, щоб підготуватись до наступного туру, і продовжить виступи в команді, ніби нічого й не трапилось. Це буде умовна "жовта картка", із якою гравець (не лише він, а й будь-який інший поборник справедливості в коментах) зможе продовжити виступи в Н2Н-турнірі. Другий бан - це довічна дискваліфікація.

Що думаєте? Якщо немає концептуальних заперечень, дайте якийсь знак, і продовжимо гру, адже наша мета - отримувати максимальне задоволення від футболу, а не створювати собі й іншим зайві проблеми.

Всім peace!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты